Wpis z mikrobloga

@TurkusowyRisso: W rejonie wielkiej wyspy:
AWF na Witelona, tylko tam bardzo czesto odbywaja sie zajecia. Nie wiem jak teraz, keidys bez problemu mozna bylo wejsc od strony parku szczytnickiego.

Stadion olimpijski, tam sporo grup biegowych trenuje no i wieczorem jest zamykane wejscie, ale ogolnei mozna wbic i poki nie o----------z nic, to ludzie nie maja pretensji.
Bieznia szutrowo-zuzlowa zaraz obok, otwarta 24/7 tylko troche lipa jest z nawierzchnia i
  • Odpowiedz
Przy II LO jest 200m tartan na full wypasie, kiedys jedna bramka byla otwarta non stop, nie wiem jak teraz, no i w godzinach nauki szkolnej pewnie moze byc zajeta.

@PurpleHaze: od przodu szkoły trzeba wejsc od głównego wejścia i przejśc sobie na tyły szkoły na tartan na luzaczku. Otwarte zawsze.
  • Odpowiedz
@TurkusowyRisso C--------a bieżniowa w tym mieście zebrana w pigułce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja chodzę z ekipą na Olimpiko. Jest ogólnodostępna dziura. Tak jak w tartanie, ale na trening się jeszcze nadaje.
  • Odpowiedz
@TurkusowyRisso: Na witelona masz bieżnię 333 metry. AWF na Paderewskiego, Sztabowa, LO 2 przy Witelona obok ma 200 metrów. A bardziej żużlowa nawierzchnia na Kosmonautów i na Lotniczej/Metalowców - 400 metrów.

A ja osobiście jeżdżę do Siechnic na stadion pobiegać z Wrocławia xD
  • Odpowiedz