Aktywne Wpisy

ChickenDriver2 +199
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

WielkiNos +401
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Co następne, podatek od liczby posiadanych telefonów, a dalej od liczby posiadanych spodni?
Jak bardzo jest źle skoro rozwiązanie problemu widać tylko w nowym podatku?
#polityka #podatekkatastralny #nieruchomosci
Po to, aby promować inwestowanie w coś innego, niż nieruchomości. Jak chcesz zaintestować wolne środki kapitałowe, to otwórz sobie kebaba, żabkę, kup akcje, obligacje, zainwestuj w startup albo zrób cokolwiek przydatnego dla gospodarki.
Spekulacja na rynku nieruchomości (masowe skupowanie przez inwestorów, trzymanie pustostanów, fundusze kupujące całe bloki) powoduje wzrost cen nieruchomości poprzez zmniejszenie ich dostępności. Mieszkanie to nie jest towar jak inny.
Jak ktoś wykupi z aptek wszystkie leki ratujące życie np. insulinę, to pewnie Twoim zdaniem jest super zaradny xDD jak ma ochotę, to niech to robi skoro
Nadal nie powiedziałeś, jak wygląda sytuacja mieszkaniowa u Ciebie. Ja mam kredyt hipoteczny na segment w szeregowcu pod miastem, więc wiem co nieco o rynku mieszkaniowym, kredytach itd.
Podejrzewam, że mam konto na wykopie dłużej niż żyjesz oraz że za darmo kładziesz się Rejtanem w interesie obcych ludzi. Bo