Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +63
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
PobierzJeśli to Twój ulubiony serial #polska #lata90 #telewizja #polskiedomy to daj plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #swiatwedlugkiepskich #miodowelata #rodzinazastepcza #policja
#heheszki #swiatwedlugkiepskich #miodowelata #rodzinazastepcza #policja
źródło: 1jpg1
Pobierz

Planuje sobie zakup MX5 NC i w sumie nie ma żadnej perełki w rozsądnej cenie xd, jedna wydaje się ok, ale z wad ma mieć koło 400 mikronów lakieru na jednym nadkolu (i podobno tylko tyle).
Myślicie koledzy że warto się w to pakować czy lepiej czekać na coś lepszego? Nie wydaje się to jak dużo szpachli, ale właściwie to się nie znam.
Jak patrzyłem po OtoMoto i OLX to praktycznie wszystkie mają w historii jakieś uszkodzenie, a jeśli nie to cena idzie +15k a i tak są otarcia, więc dużego wyboru nie ma (chyba że ktoś z was ma ncfl prht której chce się pozbyć ( ͡° ͜ʖ ͡°))
A patrzę na ncfl tylko, tam 1.8 nie bierze już oleju? Bo słyszałem sprzeczne opinie
EDIT: już sprzedana, wisiała za niecałe 40k, 170k przebiegu z 2010
Roadstery wydaje mi się że cenę mają zawyżoną w stosunku do stanu
Problem z 2.0 jest że ceny się zaczynają od 55k dużo w górę, a to już dość blisko ND (tych tanich), a wg mnie to nie jest tyle warte ( ͡° ͜ʖ ͡°) i w sumie za różnice prawie mogę