Wpis z mikrobloga

@chokysrocky: na wywiadzie trzaskowskiego u krzysia sprawdzał jak się odczytuje czas ze zwykłego zegarka bo czat mu wkręcił że nie leci to na żywo, tam konkretna paranoja wleciała, jak idzie srać pewnie też się kilka razy za siebie obejrzy, a jak będzie dalej wchodził z takim rozumkiem do polityki to skończy się jak u leppera. Jedyny plus że narrację wymienił na tezę xD
  • Odpowiedz
@chokysrocky: Wardega to taki chłopski rozum XD typ który miał farta i się wybił na yt. Który ora jedynie upośledzonych i patologię w sumie jak stanowski XD
  • Odpowiedz
@chokysrocky: ale ułom, drugi krzyś stanowski co sie obudził ze snu zimowego 8 lat pisu i tvpis kurskiego

@washington: czemu ułom? Ja tam się z nim zgadzam. Według mnie prowadzącej puściły nerwy i tylko pokazali, że w chamskich odzywkach zakolaka jest coś na rzeczy.
  • Odpowiedz
@chokysrocky no tak bo prawo zobowiązuje tylko wtedy jak komuś wygodnie. Jaki z niego kandydat? Kazdy wie ze to troll a nie kandydat. A Krzysiek obiera tylko łatwe cele i tylko kobiety ktoś zauważył? Jaroszek, Derpiński, teraz ta babaeczka z tvp. Maly czlowiek i do tego jakiś krypto redpilowiec. Jak raz uchylił prawdy o Nawrockim to szybko został zrestartowany do ustawień domyślnych. I w tvp atakowal jedynie Trzaska :) A przecież
  • Odpowiedz
Krzysio który brał kase od tvp kurskiego powinien byc ostatnim do oceniania innych i wytykania mi nazwiska po teściu

@washington: Jesteście żałośni. Krzysiu ściął równo z trawą partyjną funkcjonariuszkę rządowej telewizji, a u was syndrom oblężonej twierdzy. I teraz wymyślacie jakieś brednie na Stanowskiego, żeby chłopa zdyskredytować. Niczym od piosiorów się nie różnicie, taka sama sekta. Ha tfu na was popisowskie kmioty
  • Odpowiedz