Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +130
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie

źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
#silownia #kolarstwo
Wolno kurczliwe podpowiadają za wysiłek długodystansowy, szybko kurczliwe np za sprint
Musisz dobrać trening żeby ćwiczyć jedne i drugie, dla długodystansowców będą inne ćwiczenia inne a dla sprinterów, akurat to można znaleźć bez problemu jaki trening wykonywać pod jedne i drugie włókna.
A co do ćwiczeń to skup się bardziej na unilateralnych czyli takich gdzie pracuje jedna noga jak na przykład bułgarskie przysiady + dodaj jakieś elementy pylo podskoki na skrzynię to powinno pomóc ale oczywiście nie zastąpi to typowego treningu wydolnościowego
@burbonek7: czyli chodzi po prostu o wysoką kadencję, czy mieć siłę na szybką jazdę, czyli wysoką kadencję na ciężkim przełożeniu?
Interwały na rowerze na twardych przełożeniach będą kluczowe