Aktywne Wpisy
Sebastix +905
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +260
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja

źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz
W dobie zakredytowywania się na wesela, to może dziwnie wyglądać, ale ja bym chciał wydać max 20-25k.
Dobry pomysł czy bez sensu robić takie wesele? Proszę o opinie
#wesele #slub #polska #pytanie #gownowpis #zwiazki
Bez poprawin,
bez pierwszego tańca,
bez kamerzysty,
bez wodzireja,
Ja z mężem zrobiliśmy w zeszłym roku małe wesele na 40 osób, bez tańców i wysokoprocentowego alkoholu, a gości dobraliśmy tak by byli tylko Ci najbliżsi z którymi
@mr_ponglish Czy wesel do 5 nad ranem czy do północy to koszt będzie taki sam, no najwyżej zaoszczędzisz na dwóch daniach ciepłych bo chyba nie myślisz, że właściciel sali jak wynajmuje to ma stawkę godzinowa za sale? Jak chcesz
@Limonene: I tak i nie - Wesele do 23/24 chętnie ogarnie sporo restauracji, a nie typowych sal weselnych, przez co masz większy wybór lokalu, szczególnie jeżeli nie masz 200 gości, tylko kilkadziesiąt.
@mr_ponglish: widzisz tylko głośną mniejszość pajaców co żyją social mediami. Jak popatrzysz szerzej i na wszystkich to teraz jest akurat doba nie brania ślubów wcale albo tylko w urzędzie, ewentualnie za ułamek tej kwoty obiad w restauracji