Aktywne Wpisy

oxymirek +217
źródło: 1000016342
Pobierz
genesis-p +169
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

@Estetykatopodstawa: To jakieś craftowe kiszone w czarnych rękawiczkach?
Polecam Ci przejechać się do gospodarstwa Rysiny
Piekne miejsce choć drogie ale nawet jako przejażdżkę i aby spróbować owocow/warzyw, które faktycznie zupełnie inaczej smakują niż te sklepowe czy nawet z targu.
@Estetykatopodstawa: Chyba za dużo białeczka wjechało i dostałeś mgły mózgowej
@Pan_Slon W sensie, że za tanie czy o co chodzi?
@Estetykatopodstawa: To na pewno, bo w sklepie to wiadomo co, a na targu 90% sprzedawców ma z Bronisz więc jeden ch*j :) Każde własnoręcznie robione przez Zośkę czy Mietka na jakiejś wsi będzie 10x lepsze. Znam te smaki, dużo mam takich źródełek
@Estetykatopodstawa: skonsultuj to z lekarzem :)
Nie wiem, może tak drogie ogórki sprawiły, że mój mózg (o ile takowy posiadałem przed konsumpcja ogórków) już nie funkcjonuje i nie potrafię się domyśleć co autor ma na myśli.
To może nie narzucaj sobie takiego rygorystycznego podejścia
Idąc tym tokiem rozumowania, możesz zrobić sobie sam ogórki w domu i wyjdzie jeszcze taniej.
Tu płacisz za jakość, za tradycje, za tą całą okrasę.
To tak jak uzasadnienie restauracji dlaczego tyle wynosi danie w niej. Bo doliczysz koszt obsługi, stolika, nakrycia, podania, itd. :-)
Jeszcze bym zrozumiał, że ktoś tam ma duże gospodarstwo, jakiś ośrodek wypoczynkowy. Jedziesz tam zwiedzasz i to żarcie jest takim elementem całego teatru. To na wyjazd kupujesz w fikusnych
@Estetykatopodstawa: Polacy po prostu lubią mieć drogo, bo wtedy czują się premium, dlatego kawiarnie/restauracje są często droższe niż nie wiem w centrum Rzymu