Wpis z mikrobloga

Chyba powoli nadchodzi ten moment, kiedy zaczynam być gotowy do realizacji wyzwania, którego zarys powstał w mojej głowie kilka miesięcy temu:
- kapitał początkowy: 100k;
- cel: 3000% do końca 2026 roku, zarobienie pieniędzy pozwalających poświęcić się literaturze i filozofii.

Gra oparta na CFD ALL World; trading snajperski; lewar 1:20, w porywach 1:30. Pierwsze zarobione 100k wypłacam, potem gram całym kapitałem. W przypadku porażki oczywiście nie będzie żadnej wypłaty. Wpis ad memoriam.

#gielda
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KishonaKapusta: Nie chcę za dużo o tym mówić. Uważam, że ludzie demonizują CFD i nie do końca rozumieją zasady tej gry, sam nie widzę w niej nic złego, wręcz przeciwnie - uważam, że to jedna z najbezpieczniejszych form inwestowania. Jednak trzeba mieć na to dowody. Także postaram się to udowodnić, przede wszystkim sobie.
  • Odpowiedz
@ab_ovo_usque_ad_mala: Centra danych wielkości 100ha , algorytmy AI, insider info i opóźnienie liczone w milisekundach względem serwerów giełdowych i fundusze z miliardami dolarów a chłop chce zostać w rok milionerem klikając myszką na XTB xD
Trzymam kciuki i dawaj znać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz