Wpis z mikrobloga

A więc tak, zaczynam challenge o którym wspomniałem wcześniej.

A więc tak, mam 24 lata, za chwilę mi stuknie 25 i czuję że jestem nie w tym miejscu w którym chciałem kiedyś być. Czuję że zmarnowałem większość życia przez prokrastynacje, lęk, stres i moje życiowe przygody rodzinne. W domu a-----l, w szkole gnębienie, więc chyba z takiej mieszanki przykrości nie dziwne, że wyszła taka moja osobowość. Jestem osobą WWO, mam jakieś pasje artystyczne, jestem mega empatyczną osobą, lubię pomagać innym, oraz kocham podróże. Chciałbym w przyszłości pozbyć się w końcu moich lęków, depresjii nałogów.Chciałbym być bardziej pewny siebie, i nie chciałbym już nigdy zbaczać z moich celów i marzeń życiowych. Pragnę również znaleźć partnerkę życiową, która będzie mnie kochała i byłaby dla mnie wsparciem w każdej chwili.

Nominuję kolegów:
@Miteora
@pomelobezkaca2
@ProstyHuop
@ZachariaszTrzeci

Zostaliście nominowani do #wspieramprzegrywchallange Polega to na tym, że dzielicie się swoim wyznaniem kim jesteście, co byście chcieli zmienić w swoim życiu i możecie się podzielić swoimi trudnościami obecnymi. Następnie nominujecie
3-4 osoby z tagu #przegryw i one robią to samo, tworząc drzewko. Pamiętajcie aby do tego dodać dwa hashtagi #przegryw i #wspieramprzegrywchallange
Z góry dziękuję jeśli zechcecie wziąć udział w tym. Sama idea tego czelendzu polega na wsparciu, o którym już chyba w tej części internetu zapominamy. Każdy niech pisze w swoim zakresie o sobie, niektórzy mogą krótko, a inni dłużej, kto jak woli.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach