Aktywne Wpisy

Zbudujmy idealnego kierowcę F1. Po zebraniu propozycji cech poproszę czat LPG o stworzenie wizualizacji.
Zaczynam:
Szczęka jak u Coultharda
#f1
Zaczynam:
Szczęka jak u Coultharda
#f1

Citizen_Kane +1
Za parę dni mam ślub, a dopiero teraz przeszedłem burzę z płaczem u mojej szarej myszki katoliczki, że mi najbliżej do agnostyka i co ja mam księdzu powiedzieć u spowiedzi przed ślubem (?).
Znała moje podejście do wiary katolickiej (raczej akościelny, niż antykościelny), a teraz mam dylemat jak załatwić papier ze spowiedzi.
Znała moje podejście do wiary katolickiej (raczej akościelny, niż antykościelny), a teraz mam dylemat jak załatwić papier ze spowiedzi.
Co powiedzieć księdzu/ojcu przy obowiązkowej spowiedzi przed ślubem?
- Skłamać - kilka grzechów i elo 42.4% (14)
- Nie widzę sensu spowiedzi, może Bóg jest, może nie 18.2% (6)
- Filozofować z księdzem 15.2% (5)
- Powiedzieć grzechy i wyspowiadać się jak należy 24.2% (8)
Cos mi sie zdaje ze kiedys czytalem tu jakies opinie ze cos tam ejst awaryjne, ale nie pamietam co i czy mi sie mie pomyliło
#opel #samochody #motoryzacja
I czy jest jakas znaczaca roznica miedzy wersją 1.4 103km i 140km? NIe mam namysli dynamiki, tylko spalanie i awaryjność
@Michal_Szczecin: A w wersji 1.4t, 103km byloby wyższe?
Ogólnie Skrzynia M32 (po zakupie Olej Fuchsa75W80 3 litry i liczyć że łożyska pożyją. Huczenie wycie lub co gorsza ruszanie się lewarka to oznaka że skrzynia Kuleje.
2. Obniżenie temperatury roboczej silnika a zwłaszcza jeśli chce się jeździć z gazem bo powoduje to że silnik się gotuje (na zegarze 90 a faktycznie pod 110 po rozblokowaniu funkcji gdy ma się wyświetlacz na zegarach uplevel/uplevel combo
Sposobów jest kilka
a.Termostat z
Jak padnie to dodatkowy wydatek, ale ogólnie w tym silniku z turbina nie ma problemów, poza pękającym kolektorem. Ale z tym da się jeździć.
Turbo masz teraz w większości benzyniaków.