Wpis z mikrobloga

nigdy tutaj nie prosiłem nikogo o pomoc, a nawet starałem sie dbac o swoją anonimowość, ale w niedzielę Akin spadając z 6go piętra połamał straszliwie łapki, nie jestem w zbyt dobrej sytuacji ani materialnej ani finansowej juz o psychcicznej nie wspominając, ale prosze Was o pomoc, pomoc dla Akina, jest w dośc złym stanie, mam nadzieję że z tego wyjdzie, po covidzie okropnie zdziadzialem, stalem sie strasznym no-lifem, i Akin (oprocz jego sisotry) to moj ukochany przyjaciel, nie wyobrażam sobie żeby go nie bylo, na samą myśl mam świeczki w oczach, jesli jestescie choć jedną złotówkę wpłacić na tę operację będe Wam bardzo wdzięczny, bardzo, Łukasz pomagam.pl/akin_operacja

#koty #kot #zwierzaczki #rzeszow #pomocy
blackbird - nigdy tutaj nie prosiłem nikogo o pomoc, a nawet starałem sie dbac o swoj...

źródło: akin20250513_152608.464

Pobierz
  • 212
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackbird: Widzę, że cel już uzbierany. Szybko poszło.
Życzę zdrowia kitku. o7

Ale też Tobie życzę, żebyś postarał się trochę wyjść z no-lifea. Niezależnie od kitków, ludzie też są Ci potrzebni.
Trzymaj się Mirku!
  • Odpowiedz
@Qometa jak jednym komentarzem dać znać wszystkim na wykopie, że jest się po prostu złym człowiekiem… gratulacje, dawno takiej meliny mentalnej nie widziałam
  • Odpowiedz
trzymam kciuki za ciebie i za twojego kociego przyjaciela, zbiórka już się dopięła, ale prześlę coś to zostanie na smaczka podczas rekonwalescencji
  • Odpowiedz
Zazdrościsz, bo na ciebie zbieralibyśmy 100 zł przez miesiąc.

@steamy_capybara_bath: na niego to bym złamanego rubla nie dał. a jeszcze bym do US podpiedrolił. xD
btw, strasznie się jaram i cieszę, że zebrało sie w uj kasy. jednak na wypoku są fajne ludziki.
raz, że kitku będzie miał wszystko co potrzebne, a dwa, to i Opkowi się przyda, by stanąć na nogi.
  • Odpowiedz