Wpis z mikrobloga

nigdy tutaj nie prosiłem nikogo o pomoc, a nawet starałem sie dbac o swoją anonimowość, ale w niedzielę Akin spadając z 6go piętra połamał straszliwie łapki, nie jestem w zbyt dobrej sytuacji ani materialnej ani finansowej juz o psychcicznej nie wspominając, ale prosze Was o pomoc, pomoc dla Akina, jest w dośc złym stanie, mam nadzieję że z tego wyjdzie, po covidzie okropnie zdziadzialem, stalem sie strasznym no-lifem, i Akin (oprocz jego sisotry) to moj ukochany przyjaciel, nie wyobrażam sobie żeby go nie bylo, na samą myśl mam świeczki w oczach, jesli jestescie choć jedną złotówkę wpłacić na tę operację będe Wam bardzo wdzięczny, bardzo, Łukasz pomagam.pl/akin_operacja

#koty #kot #zwierzaczki #rzeszow #pomocy
blackbird - nigdy tutaj nie prosiłem nikogo o pomoc, a nawet starałem sie dbac o swoj...

źródło: akin20250513_152608.464

Pobierz
  • 212
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blackbird: wpłacone dla kitku, pociesz go jakimś dobrym przysmakiem po operacji i wołaj do update'u co do jego stanu zdrowia! Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży ()
  • Odpowiedz
@Anaboll: tak, dokładnie! Teraz sa dostępne niezbyt drogie siatki wzmacniane, właśnie z takimi drucikami, może jak koci wariat się uprze to i to przegryzie, ale na pewno zostawi to znacznie więcej czasu dla właściciela by się zorientował że coś kombinuje. Bardzo takie siatki polecam :)
  • Odpowiedz
Widzę że społeczność wspaniale zadziałała i cała suma została już uzbierana. Dorzucam od siebie kilka złotych na porządne saszety dla kotków, kiedy będzie już po wszystkim, a resztę nadwyżki przeznacz na porządną siatkę balkonową, której koty nie przegryzą. Powodzenia i dawaj znać co z naszym małym pacjentem!
  • Odpowiedz
  • 15
@p10t3r: szkoda że tak malo empatii u ciebie, przyznaje tez mnie cena operacji dwóch łapek zwaliła z nóg, tego samego wieczoru musiałem dodatkowo uiścić kwotę za ratowanie Akina w niedzielę a najgorsze że to nie bedzie koniec wydatków, o ile operacja sie uda, Akin bedzie msuiał leżeć w miare unieruchomiony w klatce, bedzie pewnie sikał i robił dwójke pod siebie, trzeba bedzie podkłady w patece kupować/zmieniać ech.. nie wiem gdyby
blackbird - @p10t3r: szkoda że tak malo empatii u ciebie, przyznaje tez mnie cena ope...

źródło: IMG_20250513_223824

Pobierz
  • Odpowiedz