Wpis z mikrobloga

nigdy tutaj nie prosiłem nikogo o pomoc, a nawet starałem sie dbac o swoją anonimowość, ale w niedzielę Akin spadając z 6go piętra połamał straszliwie łapki, nie jestem w zbyt dobrej sytuacji ani materialnej ani finansowej juz o psychcicznej nie wspominając, ale prosze Was o pomoc, pomoc dla Akina, jest w dośc złym stanie, mam nadzieję że z tego wyjdzie, po covidzie okropnie zdziadzialem, stalem sie strasznym no-lifem, i Akin (oprocz jego sisotry) to moj ukochany przyjaciel, nie wyobrażam sobie żeby go nie bylo, na samą myśl mam świeczki w oczach, jesli jestescie choć jedną złotówkę wpłacić na tę operację będe Wam bardzo wdzięczny, bardzo, Łukasz pomagam.pl/akin_operacja

#koty #kot #zwierzaczki #rzeszow #pomocy
blackbird - nigdy tutaj nie prosiłem nikogo o pomoc, a nawet starałem sie dbac o swoj...

źródło: akin20250513_152608.464

Pobierz
  • 212
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beer_man na profilu opa jest historia kotków w poście sprzed kilku lat, legitne skany faktur, znajomych pewnie na fejsie poprosił o wsparcie bo już jest sporo uzbierane. Nie wygląda na fejka ale wiadomo, ostrożności nigdy za wiele, zwłaszcza ze zrzutkami
  • Odpowiedz
  • 90
@beer_man: nie, nie wyjdziesz na z---a, swiat jest dosc skomplikowany, brutalny i jedni drugich wykorzystują, mozliwe ze podobna mysl mogla by mi przejsc przez glowe w podobnym przypadku, nie wiem jak sie mam bardziej uwiarygodnic ? wrzucam zdjecie dodatkowo z teraz
blackbird - @beer_man: nie, nie wyjdziesz na z---a, swiat jest dosc skomplikowany, br...

źródło: IMG_20250513_195616

Pobierz
  • Odpowiedz
@blackbird ( ͡° ʖ̯ ͡°) kurczę, ale niefart. Widać, że kotki zadbane i kochane, zabezpieczone, balkon osiatkowany, a i tak się podziało. Nie miej do siebie pretensji, to nie Twoja wina. W ogóle jestem w szoku, że kitku przeżyło upadek z szóstego piętra :o Akin to musi być twardy zawodnik, a jak jest twardy to na pewno leczenie się powiedzie!
  • Odpowiedz
  • 68
@beer_man: jeszcze jedno, ja sam nie wpadlbym na to zeby prosic innych (w szczegolnosci publicznie) o pomoc finansowa, ale po poscie na rzeszowkiej grupie wsparcia dla zwierzakow, jak szukalem osoby zeby pozyczyla klatke kennelowa dla Akina, to odezwaly sie do mnie dziewczyny, takie kocie aktywistki ratujace życia bezdomnym kotom, ktore mi bezinteresownie pomogly, zaproponowaly zebym utworzyl zbiorke, pomogly przy jej tworzeniu, pierwszy raz w zyciu to robie, bo jestem w
  • Odpowiedz