Aktywne Wpisy
Edenes +1
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Clermont +35
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to
Na wykop zaglądam od lat, jednak dopiero zmiany życiowe skłoniły mnie do założenia konta, ale nie jako zwykłego użytkownika.
W związku z tym, że wraz z moją Różową chcielibyśmy uzbierać na wkład własny (a wszyscy wiemy, że dzisiaj to nie jest łatwe) to postanowiliśmy zacząć dorabiać po godzinach.
Skutkowało to zakupieniem lasera i decyzją o rozpoczęciu małej działalności nierejestrowanej (w przyszłości może inna forma operowania)
Laser diodowy, pole robocze 400x430 mm, na ten moment grawerowaliśmy testowo różnie rzeczy, gadżety, długopisy itd. jednak skupiamy się głównie na sklejce drewnianej (nie wykluczone inne materiały). W związku z tym, chciałbym serdecznie zaprosić do współpracy, a możliwości jest sporo! :)
Jesteśmy otwarci zarówno na jednorazowe zamówienia jak i stałą współpracę.
Zachęcam do przeczytania ogłoszenia i odwiedzenia naszego instagrama i konta na facebooku :)
🔹 Tworzymy z pasją!
Nasza działalność wywodzi się z pasji i hobby, które przekształciliśmy w sposób na realizację wyjątkowych projektów. Dzięki technologii laserowej tworzymy precyzyjne i unikalne produkty, gwarantując najwyższą jakość i dbałość o każdy detal!
🔹 Nasza oferta:
• Grawerowanie: upominki, breloczki, magnesy, grawer na gotowych produktach.
• Cięcie laserowe: dekoracje, modele, ozdoby świąteczne.
• Ozdoby i materiały promocyjne: łapacze snów, zakładki, drewniane tabliczki, toppery.
• Upominki na specjalne okazje: chrzciny, śluby, rocznice i więcej!
• Półfabrykaty: indywidualne elementy dla Twoich projektów DIY.
🔹 Dlaczego my?
✔️ Precyzja i dokładność
✔️ Indywidualne podejście
✔️ Kreatywność i doświadczenie
✔️ Sprawna komunikacja – jako mały, zaangażowany zespół, zawsze jesteśmy blisko naszych klientów. Dbamy o szybki i przyjazny kontakt.
Każdy projekt wyceniany jest indywidualnie!
📩 Skontaktuj się z nami!
📧 Biuro.karadcreations@gmail.com
📱 Messenger/Instagram: @karad_creations <- Koniecznie odwiedź!
Stwórzmy razem coś wyjątkowego! 🤍
#laser #grawerowanie #dzialalnoscgospodarcza #slub #wesele #reklamadzwigniahandlu #reklama #marketing #wkladwlasny