Aktywne Wpisy
czemu nikt się nie czepia #indie albo #pakistan o b--ń atomową i im jej nie blokują a #iran już tak? Czy nie powinno być tak że państwa które miały / mają b--ń atomową powinny zwalczać każdy kraj dążący do b---y atomowej? Albo w drugą stronę, zezwolić na to i każdy kraj do odstraszania powinien mieć swoje głowice nuklearne

annlupin +11
śpicie jusz?

źródło: annlupin09823
Pobierz
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
źródło: Screenshot 2025-05-13 at 15.53.09
Pobierz@groman43: 0
Miałem z kolesiem krótki epizod. Koleś robił w polskim gamingu C# i widzę że zrobił pivot na Javę.
Znam więcej takich króli ( ͡° ʖ̯ ͡°) programowania. Sa tacy ludzie co startują wielkie projekty biorąc takich jako Lead/CTO a potem projekt staje sie klapą. Jeden ziomek po takim awansie wziął Mustanga w leasingu, po pol roku zdegradowali go na szarego pracownika a potem wywalili
On ma opisy projektow jak osoba ktora dopiero uczy sie podstaw jezyka polskiego (o zgrozo ma opisy stanowisk po polsku). Ma literowki w slowach kluczowych ("sping"). Typ ma wyksztalcenie, ladne xp w cv, firmy znane ogolnosiwatowo, ok szybko zmienial/go zmieniali z projektow.
To jest realna osoba, prawdziwe doświadczenie. Raz oceniałem jeden z projektów nad którym pracował na prośbę inwestora jako konsultant.
@zibizz1: Ja mowie konkretnie o GS, tam na start czy to kontraktor czy perm jest test z algorytmow, i o ile to nie jest jakies mega trudne, to nikt po bootcampie czy kilku miesiacach nauki programowania nie jest tego w stanie przejsc.
@zibizz1: To lecimy po kolei.
1. To ze wpisal GS to samo w sobie jest niezgodne z ich regulaminem.
2. Tak jak napisalem wczesniej kontraktor czy perm i tak i tak musi miec coderpada, kazdy musi
Komentarz usunięty przez autora
@Proogramista: Podrzuciłbyś jakiś?
Ciekawi mnie, jak to wygląda. Moje doświadczenie z programowaniem ogranicza się do modyfikacji plików binarnych oraz podstaw arduino.
https://www.geeksforgeeks.org/given-a-string-find-its-first-non-repeating-character/