Wpis z mikrobloga

Cześć, chce Was zaprosić do wzięcia udziału w badaniu do pracy magisterskiej w temacie - Strategie dotyczące bezpieczeństwa w sieci.
Żeby Was zachęcić robię #rozdajo !

Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby plusującej ten wpis!
Wygranej osobie prześlę bon w wysokości 100 zł do Allegro/Empik.com albo za wyrażeniem zgody zrobię przelew BLIK (chociaż tu chcę zachować pełną anonimowość respondenta, więc wygrany będzie mógł zdecydować, którą formę wygranej preferuje).

Losowanie odbędzie się 31.05.2025 o godzinie 20:00.

Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 5-10 min :D

Dodatkowym warunkiem wygranej (poza plusem) jest wpisanie wykop-[TwójNick] w pytaniu o datę. Ogromna prośba o udzielanie możliwie prawdziwych odpowiedzi - efekt sufitu, czy też podłogi (wybieranie randomowo odpowiedzi) również będzie dyskwalifikować z przyznania nagrody.

Link - https://psychodpt.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_7af8VFvp5TK9mUC

Jestem bardzo wdzięczny za pomoc i każde wypełnienie ! :)

Powodzenia na losowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nobrainnoskill: poszło, tylko mógłbyś wspomnieć, że to bardziej ankieta dla pracowników (pytania o szkolenia itp), a nie dla zwykłego Kowalskiego, który po prostu "buszuje" w sieci.
Część pytań niejasna, np. łatwość backupu - a co jak na początku było trudno (pierwsze ustawienie wszystkiego), a teraz robi się samo... To co mam zaznaczyć - że łatwo, czy że trudno? ;)
  • Odpowiedz
@JestemKrzysio: zwykły Kowalski też przez przypadek "buszując" może wejść na niebezpieczenik.pl (albo gov.pl https://www.gov.pl/web/baza-wiedzy/harmonogramszkolen :D :D ) i sie zapisać na szkolenie :P
Też zastanawiałem się, czy nie ograniczyć się tylko do ludzi pracujących w organizacjach, ale finalnie stwierdziłem, że ten kwestionariusz powinien jednak złapać to co chcę zbadać - przy analizie odpowiedzi będę w stanie sprawdzić czy istnieje jakaś różnica pomiędzy tymi, którzy pracują i mają pracę biurową, a
  • Odpowiedz
@nobrainnoskill: w tych pytaniach o szkolenia to właśnie odebrałem to jako pytania do pracowników biurowych, czy osób startujących w IT, którzy mają nad sobą cały dział bezpieczeństwa, organizujący cykliczne "pogadanki" (zmieniajcie hasła, nie otwierajcie załączników, itp).

Backup jako taki to raczej z tych łatwiejszych procesów - ważne żeby go robić, nawet jeśli to tylko podpięcie zewnętrznego HDD raz na jakiś czas i skopiowanie wybranych folderów/plików...
Natomiast jeśli chociaż część nie
  • Odpowiedz
Tytus Flawiusz rzekł - "Amici, diem perdidi." - przypomniawszy sobie, że nic dobrego nikomu nie wyświadczył przez cały dzień.

Wykopki! To może być TEN jeden z tych dobrych uczynków ( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
  • Odpowiedz