Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

Żeby Was zachęcić robię #rozdajo !
Losowanie przez stronę mirko.pro jednej osoby plusującej ten wpis!
Wygranej osobie prześlę bon w wysokości 100 zł do Allegro/Empik.com albo za wyrażeniem zgody zrobię przelew BLIK (chociaż tu chcę zachować pełną anonimowość respondenta, więc wygrany będzie mógł zdecydować, którą formę wygranej preferuje).
Losowanie odbędzie się 31.05.2025 o godzinie 20:00.
Wszystkich plusujących proszę o wypełnienie ankiety, całość nie powinna zająć więcej niż 5-10 min :D
Dodatkowym warunkiem wygranej (poza plusem) jest wpisanie wykop-[TwójNick] w pytaniu o datę. Ogromna prośba o udzielanie możliwie prawdziwych odpowiedzi - efekt sufitu, czy też podłogi (wybieranie randomowo odpowiedzi) również będzie dyskwalifikować z przyznania nagrody.
Link - https://psychodpt.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_7af8VFvp5TK9mUC
Jestem bardzo wdzięczny za pomoc i każde wypełnienie ! :)
Powodzenia na losowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozdajo #ankieta #magisterka #studia #szkola
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 31 maja 2025 - 20:00
Liczba zwycięzców: 1
Część pytań niejasna, np. łatwość backupu - a co jak na początku było trudno (pierwsze ustawienie wszystkiego), a teraz robi się samo... To co mam zaznaczyć - że łatwo, czy że trudno? ;)
Też zastanawiałem się, czy nie ograniczyć się tylko do ludzi pracujących w organizacjach, ale finalnie stwierdziłem, że ten kwestionariusz powinien jednak złapać to co chcę zbadać - przy analizie odpowiedzi będę w stanie sprawdzić czy istnieje jakaś różnica pomiędzy tymi, którzy pracują i mają pracę biurową, a
To pytanie pod jakim kątem wypełniać, jeśli mam mocno odmienne strategie w pracy i w życiu prywatnym?
Backup jako taki to raczej z tych łatwiejszych procesów - ważne żeby go robić, nawet jeśli to tylko podpięcie zewnętrznego HDD raz na jakiś czas i skopiowanie wybranych folderów/plików...
Natomiast jeśli chociaż część nie
Oba mnie mocno dotyczą :P Ale przy wypełnianiu to już na 100% widać że to jest pod kątem organizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam
źródło: 1000037541
PobierzWykopki! To może być TEN jeden z tych dobrych uczynków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜
źródło: zzzzzzzzz4
PobierzWszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒ