Wpis z mikrobloga

Mamy aktualnie czasy, w których obydwie płcie zwiększyły swoje wymagania pod względem atrakcyjności u potencjalnych partnerów. Oczywistym jest, że wraz z rosnącymi wymaganiami nie wzrasta ilość osób będących w stanie je spełnić. W związku z tym większość ludzi na świecie będzie bezużyteczna, bo nie jest w stanie się rozmnożyć. Czy waszym zdaniem społeczeństwo powinno się pozbywać takich osób z tego świata? Może jakaś masowa eutanazja?

#tinder #badoo #randki #randkujzwykopem
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stasiu84 może cię to zaskoczy ale wielu ludzi (coraz więcej), którzy są już w związkach, też nie chce się rozmnażać ( ͡° ͜ʖ ͡°) co więcej - to ich świadoma decyzja.
  • Odpowiedz
bzdury,
moje ogromne wymagania: młodsza, nie paląca, nie utyta ( musi ważyć mniej ode mnie ) i oczywiście niższa.
eutanazja? to samotni mężczyźni są grupą która najwięcej dokłada do budżetu,
  • Odpowiedz
  • 0
@Alzena: ci w związkach, nawet jeśli nie chcą mieć dzieci, to mogą w przyszłości zmienić zdanie i sobie zrobić dzieci, więc wciąż są więcej warci niż samotnicy, którzy nic nie mogą
  • Odpowiedz
  • 0
@gorobei: że niby mężczyźni nie zwiększyli? myślę, że jednak tak, codziennie oglądamy mnóstwo modelek w internecie, albo aktorek p---o, to nie jest obojętne dla naszego mózgu
  • Odpowiedz
@stasiu84 a bezpłodne pary? Próbują latami i ponoszą porażki. Często invtro też nie daje rezultatów. A osoby ciężko niepełnosprawne? A kobiety po usunięciu macicy/jajnikow w wyniku różnych chorób? Usuwać wszystkich ze społeczeństwa jednym ruchem ręki bo nie wydadzą na świat potomstwa? W obliczu tych przykładów które podałam przeciętny wykopek ma naprawdę szanse na znalezienie sobie kogoś na pewnym etapie życia.
  • Odpowiedz
  • 0
@Alzena: tu przyznaję ci rację, choroby to paskudna rzecz, nie wiem co w takiej sytuacji bym zrobił, co do znalezienia sobie kogoś na pewnym etapie życia, z wiekiem coraz więcej furtek się zamyka, jeśli ktoś miał cieżko już na starcie w młodości, to co dopiero później
  • Odpowiedz
@stasiu84: piękno to pojęcie względne :]
te ładne się mną nie interesują, więc nie mam zamiaru wybrzydzać,
@Alzena: co kładę na stół? mojego 10 centymetrowego bydlaka :]
zarobki powyżej średniej krajowej, mieszkanie własnościowe, asd, siedzę na wykopie,
  • Odpowiedz