Wpis z mikrobloga

Prezes #unh rezygnuje, kolejne -11% na pre na UnitedHealth Group. Jaka wizja? Miesiac temu gigang po 600$ był teraz ledwo 330$, hold czy buy? #gielda
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nflsteelers: ojj. No nie łapie się takich noży. Trzeba odczekać i poczekać na poprawę sytuacji. Albo podbierać w ciemno małymi kwotami w okresach słabości. Też chwilę ostatnio kminilem nad tą spółka ale wole wziąć coś perspektywistycznego niż patrzeć jak gniot leży jak wszystko rosnie
  • Odpowiedz
@nflsteelers: miłek to ewenement. Plus nie znam prezesa unh. Nie wiem jakie ma zasługi ani czy był np jakimś jednym z założycieli (wątpię) to tylko prezesem na chwilę. Bardzo pobieznie analizowałem ta spółkę więc dlatego jestem ostrożny
  • Odpowiedz
@nflsteelers: niby spółka zdaje się atrakcyjna, ale działa w takiej branży, że podziękuję. Ryzyko regulacyjne i mało zrozumiały dla Europejczyka system ubezpieczeniowy i model biznesowy. Humana od ATH jest ponad -50%. Dało się przewidzieć?
  • Odpowiedz
@Markowowski: Ja kupilem widzac jak wszystkie korpo ( w tym ubezpieczalnie ) yebio w dupe zwyklego amerykanina i to yebanje dopiero sie rozpedza. Jak widac nie pyklo ale moze kiedys wyjde na zero.
  • Odpowiedz