Wpis z mikrobloga

@4pietrowydrapaczchmur: to był cytat z Bartoszewskiego, i bardzo trafny, chamkowi się odkleiło atakując dziennikarkę nawiązując do jej teściów, standardy z wprowadzaniem rodzin i ataków tego typu zapoczątkował kurski widać tvrepublika 2.0 krzysia tak daleko wcale nie jest od pierwowzoru
  • Odpowiedz
@adammmmm: Czyli PO przejęło TVP dla celów propagandowych, mimo protestu sztabów wyborczych przecisnęli ich główną propagandystkę polityczną do prowadzenia debaty prezydenckiej (która juz pokazała na innej debacie że jest wpół partyjniaczką) ale wg ciebie STANOWSKI I KAŻDY INNY MA SIEDZIEĆ CICHO bo PIS i inna prywatna stacja.
Coś ci sie odkleiło czy jesteś tu dla kasy?
  • Odpowiedz
@4pietrowydrapaczchmur Najśmieszniejsze są Mariuszki, oburzone że się w ogóle odezwała, bo jak mogła mieć czelność? Jak mogła śmieć?! No tak. Chłop wykorzystuje przysługującą mu minutę na jechanie po dziennikarce, nie przebierając w słowach, a ona nie może nawet sprostować, czy na szybko się jakoś ustosunkować xD Myślę że każdy dziennikarz, gdyby przez tak długi czas był jechany, odpowiedziałby. To zresztą podchodzi pod zniesławienie i przekracza granice dobrego smaku. Prowokacja by wygenerować
  • Odpowiedz
ps. W debacie prezydenckiej prowadząca mówi o wymiotowaniu.

@4pietrowydrapaczchmur: Prowadząca była wybrana Hieną roku w 24, więc co się dziwisz, utrzymała standard. Było po niej widać, że ją mocno zapiekły docinki Stano. Przynajmniej raz ktoś ją zgruzował, należało jej się.
  • Odpowiedz
@Iguan2207: kolejny. Jakiej dziennikarce? Gdyby dajmy na to Krystyna Pawłowicz czy Maja Ostaszewska zostały "dziennikarkami" jako tuby propagandowe to nazywalibyśmy je dziennikarkami czy tubami propagadnowymi?

Jeny, naprawdę coraz mniej sie odechciewa uczestniczyć w tym portalu na którym jest oburzenie że ktoś raczył wspomnieć o praktykach propagandowych obecnej TVP.
Czy na tym portalu siedzą jeszcze normalni użytkownicy?
Czy może już tylko sami hejterzy, ludzie z zaburzeniami i kupne pionki polityczne.
Gdzie
  • Odpowiedz
@4pietrowydrapaczchmur z wykształcenia i z zawodu jest dziennikarką. Nie była nigdy w partii więc porównanie z Pawłowicz jak kulą w płot. W przeciwieństwie do Rachonia, do którego ją porównałem, który należał wcześniej do młodzieżówki PiS, ale mniejsza. Czy Stanowski miał prawo po niej pojechać? Miał. Czy Schnepfowa miała prawo w obronie imienia odpowiedzieć? Miała. Bo każdy ma prawo na odpowiedź, czy to Rachoń czy Schnepfowa. Nie oburza mnie tak Stanowski jak
  • Odpowiedz
Schnepfowa jest tutaj tylko pionkiem. Jak ją zwolnią przyjdzie następna.

@Iguan2207: och jak mi jej żal. Jest tylko narzędziem. A jak wiadomo to nie narzedzia zabijają więc nie należy mieć do nich pretensji. ojojoj. Biedny młotek, w poprzednich debatach tez wbijał gwoździe tylko dlatego bo mu kazano.
Odczłowieczmy ja jeszcze bardziej. Może nawet to dobry młotek jest. W końcu spełnia funkcje wbijania gwoździ.
  • Odpowiedz