Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +74
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +319

#gielda
Zauważcie jak CCC spamuje w mediach o każdym małym sukcesie czy planach. Ciągła komunikacja. Spadek przy wynikach bo rynek nagrzany na niewiadomo co, komunikacje, pompa itd
Doceniam to bo miałem juz parę firm co sobie nieźle radziły ale
1maja wreszcie 2 cyfrowa marże, generuja dodatni cashflow. -> w perspektywnie obniżkę stóp a maja kredyt konsorcyjny
2 Pompuja hajs w w najbardziej rentowne segment, redukując jednoprocentowe crapy.
3 Do tego popyt i consumer spending