Wpis z mikrobloga

#thetraitors
Oglądalność 2 sezonu - 858 tys.
Wzrost oglądalności o ponad sto tysięcy w porównaniu z 1 edycją, która miała 709 tys. widzów
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@deniol: z jednej strony super wynik, z drugiej uważam że byłby jeszcze lepszy jakby trafił ten program do innego pasma czasowego niż niedziela wieczór. Musieli rywalizować z tańcem z gwiazdami i Sanatorium miłości, a w środę by mieli luz.
  • Odpowiedz
@Mag_999999: Sanatorium ruszało praktycznie po Traitorsach. Biorąc pod uwagę koszty produkcji musieli powalczyć o więcej widzów i przenieśli na niedzielę. Zobaczymy jak będzie z trzecim sezonem. Potem może wersje celebryckie jak oglądalność nie będzie zadowalająca.
  • Odpowiedz
@Jovynsorek: Dla mnie edycja celebrycka by była strzałem w stopę i zabiciem formatu, w polsce nie mamy takich celebrytów którzy nadawaliby się do ciągnięcia takiego formatu, a nie mam po raz kolejny oglądać formatów tvnowych gdzie by pompowali lalunę, schreiber czy inną patolę tego pokroju
  • Odpowiedz
  • 1
@Mag_999999: @mati_mordo @bylzielonyjestpomaranczowy @Jovynsorek
Może i ta oglądalność w porównaniu z innymi stacjami nie jest aż tak wysoka. Natomiast sam format The Traitors w TVN jest na ten moment jedynm z największą oglądalnością, np. Top model jesienią miało tylko 691 tys. widzów, a też jest to dość spory format. Azja Express była emitowana w soboty a miała ok. 750 tys. Najnowszy You Can Dance miał tylko 500
  • Odpowiedz