Grzegorz Braun jest zwolennikiem zabijania ludzi na froncie, gdyby z musu zostali wzięci na front. Cóż za wspaniała cywilizacja życia. Aborcja to morderstwo, ale zabijanie świadomego człowieka, z uczuciami, majacego rodzinę, nie chcącego umierać w okopie np rozerwanego przez minę w męczarniach to już w porządku. Tak bardzo broni polskiego interesu, że aż chce zabijać Polaków w innym przypadku. To jest "wolnościowiec"? Często się mieni tym hasłem. W takim razie Stalin czy Kim Ir Sen są również wolnosciwcami idąc tą drogą. To, że ten człowiek ma nawet ten 1% to jest zatrważajace #braun #bekazprawakow #4konserwy #neuropa Dam jeszcze tag #bekazkonfederacji dla zasięgu, by każdy widział jak wygląda ochrona od poczęcia to strzelania w tył głowy na froncie #polityka
@MistrzKowalski: Naprawdę ciężko tego typa nie nienawidzić. Ale na szczęście odbiorą mu immunitet, moze jak pójdzie siedzieć czego z całego serca mu życzę to znowu będzie płakał jaki jest poszkodowany, obrzydliwa kreatura. Dam jeszcze tag #polityka bo zapomniałem
no tak, lepiej zabic czlowieka w imie jakichs chorych przekonan niz pozwolic mu uciec podczas wojny i przyjac go potem po wszystkim do odbudowy kraju xD
@wybacz to nie są przekonania. Tylko jako Polak masz obowiązek bronić ojczyzny a nie uciekać. Jedno z rodziców ucieka z dziećmi drugie zostaje by walczyć. To że żyjemy w kraju w którym politycy sprzedają nasz kraj to nie znaczy że masz go nie bronić, sami sobie ich wybraliście do rządu.
@Fushnikov: Na szczeście ludzie z twoimi poglądami są marginesem i raczej drugą turę wygra Trzaskowski. Mnie on ani ziębi, ani grzeje, bo to nie mój kandydat, ale przyjamniej zwolenników prawackiego totalitaryzmu zapiecze dupsko. Więc śnij dalej o strzelniu do dezerterów, PO, Hołownia, a nawet PiS wiedzą, że takie poglądy to przegrana w wyborach, a twoj Grzesiu stracił immunitet( ͡º͜ʖ͡º) Kończy się jego samowolka
@ExitTheMatrix: opie, masz błąd w opisie, nie człowieka a mężczyznę*. Nie zapominajmy, że mężczyzna w społeczeństwie jest tylko wołem pociagowym, który ma zrobić swoje i umrzeć, a czy tak będzie dalej? To zależy od mężczyzn, niestety większość facetów położy się w kałuży żeby kobiety mogły po nich przejść lub czołg z flagą biało-czerwoną przejechać.
@StdPtr: Racja, mężczyzna jest dehumanizowany w imię chorych ideologii i kategoryzacji społecznej. Zawsze mnie śmieszy darwinistyczne bydło poslugujace się prawami fauny do ludzi, ale nawet w naturze istnieje instynkt samozachowawczy i np samiec nie idzie na bezsensowną śmierć i walczy póki ma możlwiości po swojej stronie.
@ExitTheMatrix: Chłop jednocześnie jest zgorzałym katolikiem, gdzie życie i miłosierdzie są fundamentami tej wiary, a z drugiej stony kula w łeb, bo jako rodzic, mąż, czy po prostu, jako wolny człowiek, nie chcesz walczyć za interesy kraju, który codziennie odbiera ci smak życia.
No no Panie Braun, do tej pory nie mógł Pan liczyc na mój głos, ale po tym co wczoraj usłyszałem, to należy się bilet w jedną stronę
@ExitTheMatrix: Bo to takie typowo polskie, że o pewnych kwestiach najgłośniej wypowiadają się ludzie których to nie dotyczy. Na wojne młodych chłopaków najchętniej wysyłają baby, stare dziady i politycy. O tym co jest filarem rozwoju czyli mikro i małych przedsiębiorstwach decydują ludzie którzy w życiu uczciwie dnia nie przepracowali. I jeszcze pchają narracje o "psiemciembiorcach" dzieląc społeczeństwo. Albo chociażby pchanie horrendalnych podwyżek minimalnej co pół roku - co im szkodzi,
Komentarz usunięty przez moderatora
@ExitTheMatrix: to jeszcze nie odebrali? Myślałem, że na początku maja go stracił
no tak, lepiej zabic czlowieka w imie jakichs chorych przekonan niz pozwolic mu uciec podczas wojny i przyjac go potem po wszystkim do odbudowy kraju xD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: braun
Pobierzźródło: temp_file4009971010763277208
Pobierzźródło: 1611816756_tfqlk3_fb_plus
PobierzNo no Panie Braun, do tej pory nie mógł Pan liczyc na mój głos, ale po tym co wczoraj usłyszałem, to należy się bilet w jedną stronę