Wpis z mikrobloga

• 9
@Adolf_HODLer: raspberry pi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak bardziej "komercyjnie", to proste streamery od Wiim powinny się sprawdzić, jak chcesz coś ładnego i z większą ilością złącz to ostatnio popularny jest Eversolo DMP a6. Kosztuje poniżej 4k
  • Odpowiedz
  • 49
@repro5 dokładnie, Chińczyk, ale nawet nie o to chodzi xD uzależnianie czytelności okładek płyt i nasycenia kolorów na wyświetlaczu od układu graficznego to tak, jakby uzależniać brzmienie wzmacniacza od kabla zasilającego

Oh, wait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Roszp: ten od Wiim za 1,7k jest sympatyczny, Eversolo za ponad 2x tyle już się bez sensu robi zwłaszcza że dużo muzy nie słucham, a mam nawalone jakichś laptopów ,tabletów, starych telefonów, tv box, ps5, jak się uprę to media center nawet z Kronosa zrobię xD Takie coś po prostu ładnego z pilotem chciałem do chaty żeby nie trzeba było do tego biegać, a szczerze za prawie tysiąc dolców to
  • Odpowiedz
  • 0
@repro5 GD nie są podróbami, robią klony na licencji ST, seria F1 o tyle fajna była że nominalnie na wyższych częstotliwościach mogła pracować.
  • Odpowiedz
@Roszp: Układ ARM sprawia, że okładka płyty Diany Krall nabrała drugiego dna i trzeciej głębi. Brąz na gitarze z okładki Dire Straits nabrał czekoladowej gładkości, można poczuć jakby ktoś zdjął z niej kocyk. Na Wiim ultra żółty był mniej słoneczny a bardziej żołądkowy. Jeżeli tego nie widać, pewnie jeszcze się nie wygrzał lub jest przed pełnią. Jak brzmi ? Nieistotne. Czy warto dopłacić 4 razy tyle ? Oczywiście ( w
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer eh szkoda bo w sumie możesz z ajfona po AirDrop włączać muzę. Ja tak przynajmniej robię i streamera nie potrzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Minus taki że właśnie komp musi być włączony
  • Odpowiedz