Wpis z mikrobloga

ten serial jest mega słaby wytrzymałem chyba z 2 odcinki

szkoda że inspirowany tym szajsem od bethesdy a nie pierwszymi częściami

mimo że lubialem pograć w fallouta to na serialu dosłownie spałem, męczący jest mega

Rany boskie, czasami strach tu cokolwiek napisać, bo cokolwiek nie zachwalisz, to sie zlecą kontrarianie xD
To zdanie to typowy przykład rozczarowania widza, który miał konkretne oczekiwania i ich nie dostał. Krótkie, mocne i subiektywne – bardziej
  • Odpowiedz
@Khornishon: mogli zrobić ekranizacje 2 ale wyszło by im drugie Walking Dead. A nikt nie wpakuje kupy siana w projekt 18+, ma się sprzedać więc musi przypominać 4.
Ja mam tylko nadzieję że 2 sezon nie będzie gorszy niż 1, a że wzięli się za New Vegas jest na to duża szansa. Ale treści w tej grze jest tyle że zastanawiam się tylko co wywalą, Cezara chyba nie zobaczymy, na
  • Odpowiedz
@hidden1967:

szkoda że to taka bajeczka

Mnie się ta bajeczka podoba - masz moje stanowisko. Na pewno można coś wytknąć ale akurat wytykanie "bajeczki" jest nielogiczne. Nikt nie udaje, że to się dzieje w naszym świecie, jak np. "Terminator". To jest alternatywny świat, czyli bajeczka, od samego początku. To zabrzmiało jakbyś miał pretensje, że frytki są z kartofli.
  • Odpowiedz