Wpis z mikrobloga

#yanek "Nie miałem internetu przez tydzień, dlatego musiałem zawiesić działalność gospodarczą" - najgłupsze tłumaczenie ever. ZUS go przerósł i teraz wymyśla wymówkę przed Bożenami.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bbul44: Bo wiesz, jak internetu zaczyna brakować no to nie da się ustawić przecież zaplanowanej publikacji odcinków żeby pojawiały się przez cały Maj i nie zawieszać działalności ale już ustawić po 3 odcinki dziennie na końcówce Kwietnia to się da xD
  • Odpowiedz
@Dejwor: nie no za deale ma więcej bo kiedyś na lajwie podniecał się, że "za głupi filmik z Temu" dostał tyle ile normalnie za miesiąc to obstawiam, że koło tych 3k było. No i pamiętajmy o tych wszystkich rowerach, hulajnogach i akumulatorach, które lądują na OLX i grupkach fejsbukowych
  • Odpowiedz
  • 2
@Dejwor: No właśnie nie jest w stanie skoro musi co chwilę zawieszać działalność, pracować na czarno i liczyć na pomoc rodziców.
  • Odpowiedz
@bbul44 musiałam sprawdzić bo ciężko uwierzyć. To nawet nie jest śmieszne, a żałosne.
Janek, jeżeli czytasz wykop, przez szacunek do swoich widzów nie obrażaj ich inteligencji. Mogłeś powiedzieć prawdę.
  • Odpowiedz