Wpis z mikrobloga

Tak bardzo pragnę uprawiać połączenie proletariackie z Magdaleną Biejat! Chciałbym pokazać jej siłę mojego czerwonego proletariusza! Od razu przystąpiłbym do czynu rewolucyjnego, natychmiast obnażyłbym jej burżuazyjną sylwetkę, wyjąłbym kajdany poza którymi nie mam nic do stracenia i wprowadziłbym radykalną dyktaturę proletariatu wiążąc ją jako moją brańczynię w walce klasowej, a następnie spełniłbym jej potrzeby mocą moich możliwości, pokazałbym jej jak wygląda wykorzystywanie człowieka przez człowieka, a pejczem odebranym kapitalistycznemu poganiaczowi niewolników udzieliłbym jej bólu - tego jedynego antidotum na cierpienia mentalne - aż usłyszałbym jej "lito~~ości!"
#polityka #debata
4gN4x - Tak bardzo pragnę uprawiać połączenie proletariackie z Magdaleną Biejat! Chci...

źródło: 1000029768

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak bardzo pragnę uprawiać połączenie proletariackie z Magdaleną Biejat! Chciałbym pokazać jej siłę mojego czerwonego proletariusza! Od razu przystąpiłbym do czynu rewolucyjnego, natychmiast obnażyłbym jej burżuazyjną sylwetkę, wyjąłbym kajdany poza którymi nie mam nic do stracenia i wprowadziłbym radykalną dyktaturę proletariatu wiążąc ją jako moją brańczynię w walce klasowej, a następnie spełniłbym jej potrzeby mocą moich możliwości, pokazałbym jej jak wygląda wykorzystywanie człowieka przez człowieka, a pejczem odebranym kapitalistycznemu poganiaczowi niewolników udzieliłbym
MondryPajonk - >Tak bardzo pragnę uprawiać połączenie proletariackie z Magdaleną Biej...

źródło: 1f8b952e595db71143253296c8565374

Pobierz
  • Odpowiedz
@4gN4x: ona w czasie tej kampanii lepiej wygląda niż przez ostatnie dziesięć lat, makeup i fryzura robią swoje, wcześniej vibe takiej pani od polskiego co czasem rajstopy dwa dni te same nosi
  • Odpowiedz