Wpis z mikrobloga

Ja jako neutralny wyborca uważam, że debatę wygrał Zandberg. Pewny siebie, wiarygodny, sprzeciwiający się antypolskiemu POPISowi.

@Logika_wykopu: Akurat zandberg został zaorany jak szmata. Od 10 lat w polityce, nic nie zrobił, pojawia się na debatach by podkopać pozycje lewicy żeby nie daj boże nie weszła do sejmu i pora na CS-a xD to Korwin z lewicy z protokołem 1% w kieszeni xD zobaczysz następny rząd będzie bez lewicy znowu bo
  • Odpowiedz
@Logika_wykopu: No nie wiem, uważam że na dzisiejszej debacie Zandberg wypadł gorzej niż zwykle. Merytoryka na zwyczajowym poziomie ale bardzo celnie storpedowali go tym wycofaniem się z koalicji, sprzedając to jako ucieczkę od odpowiedzialności i jednoczesne, wygodne usadzenie się w roli recenzenta. Wszystkie jego argumenty straciły przez to na mocy. Wyszedł trochę na chłopa co dużo gada, niewiele zaś robi.
  • Odpowiedz
przekaz z centrali? Już któryś raz widzę te same stwierdzenie w stosunku do Zandberga.

@kartofel: Na debacie padał ten zarzut. Naprawdę nie ma potrzeby doszukiwać się w tym przypadku mitycznej "centrali".
  • Odpowiedz
Od 10 lat w polityce, nic nie zrobił, pojawia się na debatach by podkopać pozycje lewicy żeby nie daj boże nie weszła do sejmu i pora na CS-a xD

przekaz z centrali? Już któryś raz widzę te same stwierdzenie w stosunku do Zandberga.

@KochanekAdmina: @kartofel: To przekaz dla tych co się kiepsko interesują - nie słyszeli, więc pewnie nic nie robi.

No bo przecież uczciwa telewizja by mówiła, gdyby
  • Odpowiedz

@kartofel: Tak tak z centrali, teraz wolnomyślicielu wypisz wszystkie sukcesy zandberga poza r---------m lewicy w 2015 i r---------m w następnych wyborch @patool
  • Odpowiedz
@ZygmnuntIgthorn oglądam właśnie te debatę na YT.
No faktycznie Trzaskowski walnął takie hasło, migając się od odpowiedzi na pytanie. Nie wiem czy to była spontaniczna wypowiedź.

Hołownia ładnie wypadł w debacie. Chociaż osobiście nie kupuję go.
  • Odpowiedz