Wpis z mikrobloga

Ej, a Tomasz Kukurba z Kroke, który śpiewa fragment piosenki ze Steczkowską nie wystąpi na #eurowizja bo jest w UK w trasie koncertowej (co mogę potwierdzić, bo sama widziałam go w Soton( ͡° ͜ʖ ͡°) ), ale sprawdziłam jego trasę i typ nie ma występu 13-ego, tylko 11-ego i 14-ego. Weszłam na stronę Kroke na fejsie i wynika z tego, że oni do UK przyjechali na kołach xD Czy ktoś umie wyjaśnić dlaczego ten gość olewa tak prestiżowy występ jak eurowizja? Moja teoria jest taka, że boi się samolotów, bo nie wierzę że na wydarzenie takiej rangi nie mógłby po prostu wyskoczyć z tej trasy w UK samolotem. Rozsierdziło mnie to i zapraszam do dysputy xD
#steczkowska #kroke #muzyka #popkultura
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czoko: Eurowizja to nie tylko występy w maju. Justyna ogólnie była chyba na każdej imprezie okołoeurowizyjnej więc praktycznie cały kwiecień musiałby z nią występować. Mnie bardziej ciekawi czemu nie znaleziono zastępcy na jego miejsce po prostu.
  • Odpowiedz
@czoko: mówili o tym. Chcieli. Chciała Justyna, chciał on, ale organizator się nie zgodził na to. Musieliby wyłożyć bardzo dużo pieniędzy na to. W sensie za karę finansową. Dziwię się że TVP nie zapłaciło.
  • Odpowiedz