Wpis z mikrobloga

po wywiadzie z trzaskowskim wszyscy go jechaliście że PO wybiela xd, nie zapominając że po wywiadzie z nawrockim jemu dobrze zrobil podobno, teraz znowu pisowiec? już nie nadążam
  • Odpowiedz
@Epiktetlol: nie oglądam tej debaty, bo poziom tych kandydatów jest żenujący. Co jest złego w tym że stanowski robi sobie bekę, skoro te wybory to ściekowi sk0?

@WykopGwalciWolnoscSlowa: a szczerze oglądałeś chociaż kawałek zachowania Stanowskiego? Ja już nie mogę na to patrzeć, poziom gorszy niż polski kabaret
  • Odpowiedz
@WykopGwalciWolnoscSlowa: to nie jest żadna beka. To są wybory na najważniejszego człowieka w Polsce a stary takiego pajaca powoduje umniejszanie roli prezydenta i w pewien sposób pokazuje że byle pajac może się tam dochłapać. Obstawiam, że taka jest też jego rola i jest to pomysł PiSu bo to dla nich typowe.
  • Odpowiedz
@Epiktetlol:
Wystarczy wejść pod dowolny filmik na yt z tym fragmentem i poczytać komentarze - wszyscy mają beke ze sposobu w jaki zgasił synową stalinowskiego kata mordującego weteranów AK.

Ale tu jest wykop, tu trolle twojego pokroju kreują inną, kontrolowaną rzeczywistość gdzie synowa stalinowskiego mordercy weteranów AK jest bohaterką xD
  • Odpowiedz
To są wybory na najważniejszego człowieka w Polsce a stary takiego pajaca powoduje umniejszanie roli prezydenta i w pewien sposób pokazuje że byle pajac może się tam dochłapać.

@pottymouth: sorry ale po kandydaturze Dudu Stanowski nie jest w stanie umniejszyć roli prezydenta i tak masz racje byle pajac moze zostać prezydentem. Ja jestem za testami IQ i dodatkowej rubryce przy prezydentach, żeby każdy wieedział co za jełopy tam kandydują, a
  • Odpowiedz