Aktywne Wpisy

Gmeras +220
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

Wrrronika +182
UWAGA
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki
NIEPOTWIERDZONE INFORMACJE
Mahomed Tuszajew został odnaleziony jako członek komisji w Grochowicach Wolnych.
#codziennytuszajew #heheszki

źródło: 1000029452
Pobierz
#nieruchomosci #korposwiat #pracait #pracbaza #zalesie #ekonomia #finanse #gospodarka #kredythipoteczny #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie
Budowlanka nie jest trudna, tylko budowlańcy to podludzie. Poradniki co i jak masz na YouTube, nawet feministki z nich korzystają by sobie wyremontować mieszkanie.
Co do pieniędzy, to w 2006 roku nie było polskich brokerów giełdowych, nie było kryptowalut, praca zza granicą była mniej dostępna, ogólna znajomość języków była niższa, a sam dostęp do wiedzy
@too_late_to_be_true: bunt młodych nastąpi zaraz po krachu nie nieruchach xD
@Atomic_Cookie: Raczej krach na nieruchomościach może być po buncie młodych
@Rustyyyy: Na YT wszystkiego dokładnie nie widać. Poradniki może i masz, ale w praktyce jak chwytasz za poziomicę i kielnię to pojawia się sto innych pytań. Da się budować w systemie gospodarczym, ale mocno upraszczasz temat.
@arsze_nick: cichy bunt. Namawiam do emigracji każdego młodego. Sam ruszyłem w wieku 35 lat, ciut późno i na pół gwizdka.
Będzie powolne wygaszanie państwa tak jak w Korei Południowej.
No chyba, że jakieś gwałtowne zmiany wywołają czynniki zewnętrzne co jest oczywiście jak najbardziej możliwe (i w Polsce, i w Korei).
@Stulejman_Beznadziejny: Yyyy? Fundusz socjalny właśnie na tym polega, że więcej kasy dostaje ktoś, kto zarabia mniej na osobę w gospodarstwie domowym niż ktoś, kto zarabia więcej. Jeśli gość faktycznie dostał sporo kasy, a Ty ochłapy, to oznacza, że realnie ma o