Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

samotnypies +17
Marzyłem o Ballu odkąd tylko dowiedziałem się o istnieniu tej marki, czyli jakoś w 2019 roku. Kupiłem wtedy swój drugi po bambino automat (combat sub) i zacząłem bardziej się interesować zegarkami. W końcu, po 6 latach udało mi się spełnić swoje marzenie. Muszę przyznać, że jakościowo jest nawet okej. Kolejnym celem seamaster, może na 30 się uda go sprawić. Mam nadzieję, że wtedy w końcu poczuje sytość.
#kontrolanadgarstkow #zegarki
#kontrolanadgarstkow #zegarki

źródło: 1000025761
Pobierz
1. Materiał zrobił Waldemar Stankiewicz były pracownik TVP, który w czasach Kurskiego odpowiadał za mocno propagandowe materiały do wiadomości,
2. Wystawa ma charakter czasowy, jest dodatkowo płatna i przed wejściem zawiera informację o treściach wrażliwych takich jak między innymi nagość.
3. Od początku autor materiału jest nacechowany negatywnie w stosunku do wystawy, a zwłaszcza do pracy artysty, który przedstawia się w pełnej nagości.
4. Stankiewicz grzmi, że za państwowe takie rzeczy, że skandal i nawet spotyka uczestnika wystawy z małym dzieckiem gdzie sam mówi, że został ostrzeżony, a ten na luzie wbija z maleńkim dzieckiem co oczywiście wykorzystują w materiale.
5. Kurator wystawy wszystko przedstawia, że środki publiczne poszły tylko na przygotowanie wystawy i każdy z 20 artystów otrzymał tyle samo pieniędzy za swoją pracę. To dziwi Stankiewicza, bo jak to dlaczego typ od gołych fot ma dostać tyle samo co jakiś inny. Pieniądze pochodzą od prywatnych darczyńców.
6. Stankiewicz mówi, że takiej pracy nie powinno być, że to się w pale nie mieści no zajebiście.
7. Potem krytyka sztuki nowoczesnej i dalsze brnięcie w negatywny ton.
Materiał sponsorowało NBP. Po co?
Sprawdziłem sobie Karola Radziszewskiego, to uznany artysta ba nawet dostał paszport Polityki i na prawdę świetnie maluje, ot jest wszechstronny, a zdjęcia odwołują się do jego performensu, który obchodzi 18 urodziny.
Poczułem się jakbym włączył materiał rodem z #tvpis dziękuje stano dobrą robotę robicie w tym kanale.
I tak może i nie jest to jakieś piękne, ale przecież nie wszystko musi być piękne, a jeśli kurator muzeum ma pełną autonomię to się cieszę, bo znając życie gdyby to było w mieście zarządzanym przez kogoś z PiSu to taki prezydent by wywalił wszystkich pod zarzutem dewiacji wsadził swoich kolesi i zrobił wystawę z okazji 20 rocznicy śmierci Jana Pawła II.
#sztuka #bekazpisu #kanalzero