Aktywne Wpisy

mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

SilesianPill +38

źródło: temp_file6378168424472888662
Pobierz
Mirki pijcie ze mno kompot i pomóżcie bo to co się zara o-----e to ludzkie pojęcie przechodzi.
tl;dr
Szukam #papuga #adwokat #radcaprawny koksa we #wroclaw co ogarnia dobrze powództwo cywilne i spory sąsiedzkie.
Od 5 lat mieszkam sobie z różową w jednym z tych nowoczesnych kurników deweloperskich z wolnym wybiegiem (szereg z ogródkiem). Żyjemy sobie własnym życiem i jak do tej pory myślałem nie przeszkadzamy innym. Z sąsiadami z za płotu nie kolegujemy się zbytnio bo niestety nie przypadli nam do gustu ale że ja dobry chłopak jestem to zawsze dzień dobry mówię. To praktycznie jedyne konwersacje poza nic niewnoszącym "lampa jak skurcz syn" lub "ale paruwa, mogło by popadać" jakie miałem z rzeczonymi somsiadami.
Ostatnio skitrany za żywopłotem grzebiąc sobie w ziemi usłyszałem jak moja somsiadka chwali się kolejnej sąsiadce z szeregu, że załozyła nam sprawę. Nie jedną a nawet więcej. Ot tak "wiesz Jolu byłam wczoraj na pazach i tak przy okazji wpadłam do sądu założyć tym ch**** z za płotu sprawę o ....". Do mnie ani be a ni me ani kukuryku wcześniej żeby jej coś (oprócz mojej egzystencji za płotem) przeszkadzało.
Fajnie tak strzelać do wróbla z działa przeciwlotniczego ziemia powietrze ZU-23-2 kalibru 23 mm
Dlatego zwracam się do was o poradę gdzie się udać, z kim pogadać jak się przygotować. W mojej opinii osobniki za płotem też mają swoje za uszami więc wolę mieć co przedstawić już na samym starcie. Nie chce narazie pisać co zauważyłem i co mi przeszkadza w zachowaniu po drugiej stronie płotu bo zbyt łatwo można by zidentyfikować mnie lub mój kurnik
Tak wiem mógłbym najpierw iść do somsiada i zapytać "czemó" ale ja oficjalnie jeszcze nic nie wiem więc nie chce psuć niespodzianki.
#prawo #somsiad #szescdziesiona
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: moze ujom zza plotu na jej RODzie? Albo zza plotu jej matki? A ten juz jako prawdziwy polak szykuje sie na wojne, bo cos uslyszal ;)
źródło: serial-1670
Pobierzdwa, w każdym kraju każdy może pozwać każdego, dowiesz się jak dostaniesz pismo z sądu
trzy, nikt normalny a nawet lekko szurnięty nie uderza do sądu jako pierwszy krok w sporze bez wcześniejszych działań np. jakiegoś przedsądowego wezwania czasem sądy uznają takie coś jako konieczność i dowód, że pozasądowe środki rozwiązania
Dostaniesz pozew, to dowiesz się, o co chodzi, póki co nie ma co panikować. Ruszanie w takich sprawach od razu z sądem świadczy o dość, oględnie mówiąc, niestabilnej naturze psychicznej Twojej sąsiadki, więc jest spora szansa, że czeka Cię sporo nerwów. Póki nie wiesz, o co dokładnie chodzi, nie ma
No i co z tego, że po drodze ma dwie kancelarie? Pisma procesowe składasz do sądu więc póki nie jesteś na liście w sądzie to nic się nie dzieje. Jak dostaniesz odpis ewentualnego pozwu to wtedy wbijaj z pytaniem o prawnika wiedząc jakie ma wobec Ciebie zarzuty