Wpis z mikrobloga

#gielda #revolut Pod ostatnim postem Wykopki wylały na mnie kubeł zimnej wody, więc wziąłem jednak tylko 50k kredytu na pół roku (do spłaty 51, 2k) na Revolucie I wpakowałem wszystko w big techy z USA I UE przez ostatnie 2 tygodnie.

Dzisiaj wygląda na to, że miało to sens, ale zobaczymy jak będzie ostatniego dnia spłaty. Nie świętuję, ale dziękuję wszystkim zaangażowanym w tamten wątek. Nie żałuję, że nie wziąłem jednak 150k bo i tak wszystko byłoby rozłożone w czasie, a w tym tygodniu już wpada kasa z faktur.

Swoją drogą, miał ktoś doświadczenie z wcześniejszej spłaty kredytu na Revolucie? Mogą robić problemy?
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Codon: nie miało to sensu. to zachowanie debila. to co piszesz, że żałujesz, że nie wziąłeś 150k to bardzo zły objaw. drugi raz weźmiesz 150k a Trump twitnie w złą stronę to będziesz błagał boga, żeby cofnął czas xDD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cytr0netx99 przeciez piszę, że nie żałuję. Nie będę błagał, bo mój horyzont to 10-15 lat, więc będzie kolejna okazja do dokupienia. Nie każdy tutaj lata na CFD i robi day trading.
  • Odpowiedz