Aktywne Wpisy

stillinprogress +39
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
ulegly +7
Rejestracja samochodu w Polsce to jest przejście przez piekło Dantego.
Trzeba oczywiście wziąć wolne w pracy bo urzędy do 15:30.
Rejestracja on-line jest ale najbliższy termin za 2 tygodnie.
Przychodźisz do urzędu, w kolejce 14 osób, brak możliwości wydrukowania biletu do rejestracji. Każdy już się pogubił kto jest który w kolejce rezerwowej.
Tylko 2 panie rejestrują bo inne są na urlopie.
Kopia dowodu, tablice, dowód przeglądu, dowód wpłaty, dowód akcyzy, zwolnienia celnego, tłumaczenie dowodu u przysięgłego.
Trzeba oczywiście wziąć wolne w pracy bo urzędy do 15:30.
Rejestracja on-line jest ale najbliższy termin za 2 tygodnie.
Przychodźisz do urzędu, w kolejce 14 osób, brak możliwości wydrukowania biletu do rejestracji. Każdy już się pogubił kto jest który w kolejce rezerwowej.
Tylko 2 panie rejestrują bo inne są na urlopie.
Kopia dowodu, tablice, dowód przeglądu, dowód wpłaty, dowód akcyzy, zwolnienia celnego, tłumaczenie dowodu u przysięgłego.
#polityka #bekazpisu
źródło: Bez tytułu
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Tylko nie pisać mi tu teraz pisiory, że skoro w tvp info, to na bank podrobiony, bo gdyby tak było, to od godziny wszystkie pisowskie sztaby wyłyby, że to fejk.
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-12 092020
PobierzGdyby coś się nie zgadzało to na pewno stanowski nakrecilby film na minimum 30 min a jest cisza więc jasne xD
Ciekawy jestem co odwalą po przegranych wyborach
@Kiedys_Mialem_Fejm: Zwiozą dziadków na g---o-protest, popłaczą w swoich szczujniach i tyle. Zobaczą, że zdecydowana większość ma w dupie ich protesty i dadzą sobie spokój.
@Turin89: nie zapominajmy że z 2 tygodnie temu ustawił sobie sądy w Dubaju XD