Wpis z mikrobloga

#thetraitors wygrana zdrajców była wiadoma już od połowy programu. Zdrajcy mogą podziękować dyrektorowi i jego okularkom za wystawianie im coraz to nowego lojalnego na odstrzał przez resztę, bo szli za nim jak owce. 1 miejsce na podium z tytułem najgorszego lojalnego zdobywa Marcin, ale moment Marcin, zrób miejsce, bo ląduje tam jeszcze stewardesa, która strzelała takimi ślepakami, że aż miło, plus młoda influenserka z trumny, która nie wierzyła kto jest zdrajcą nawet jak jej produkcja pokazała. Szkoda mi tylko pianisty, że niecny :D Grzegorz go tak zapędził w kozi róg i nie umiał mu odbić piłeczki, jak tamten go oskarżał, że to jednak on jest zdrajcą.
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mirek_ekspert:
Sezon był ciekawy, ale mimo wszystko pozostawił jakiś lekki niesmak. Zazwyczaj kibicuje słabszej drużynie, czyli w tym wypadku lojalsom, ale od kilku odcinków ich gra była tak żenująca (może oprócz Dawida) ze głowa mała. Ja rozumiem, że łatwo jest krytkować, siedzac wygodnie przed TV, ale c'mon! Marcin, który przez cały sezon miał tylko złe typy i na końcu nie ma pojecia kto moze być zdrajcą w sytuacji gdy zdrajców
  • Odpowiedz