Aktywne Wpisy

mirko_anonim +525
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +20
przymierzam się do zmiany samochodu i szukam kogoś, kto obejrzy na żywo samochód który sobie znajdę i powie, czy to sensowny zakup. (mam sentyment do japończyków i koreańczyków, więc jeśli macie do polecenia kogoś kto specjalizuje się w tych markach to super)
Póki co największe - i chyba najsensowniejsze - wydaje mi się Autotesto, przejrzałem opinie na ich temat i na pierwszy rzut oka wszystko ok. Jednocześnie chciałem znaleźć coś o nich na wykopie i widzę że ostatni post z sensowną ilością informacji jest już sprzed dość dawna.
Mam parę pytań w temacie:
1) Czy ktoś korzystał z ich usług w ostatnim czasie i miał jakieś negatywne doświadczenia?
2) Jak to tak konkretnie wygląda, ci ich eksperci to mechanicy?
3) Czy ktoś poleca kogoś innego w #warszawa kto się tym zajmuje?
4) Czy ta usługa jest warta 600+ zł które sobie liczą, czy w gruncie rzeczy wystarczy że obejrzę 2 filmiki na youtube i wychwycę 90% tego co oni?
edit: 5) bardzo dobre opinie w necie ma jeszcze firma bimmer-check, są sporo tańsi ale specjalizują się w bmw którego nie jestem fanem, skąd taka różnica w cenie?
Z góry dzięki za odpowiedzi
#samochody #motoryzacja #uzywane #toyota #kia #hyundai #autotesto
źródło: 481086210_3005645386273436_9196963188752811809_n
PobierzZ warszawy
Też bym podniósł cenę jakby ktoś chciał bym sprawdzał renault, czyli samochód w którym po dwóch latach radio działa według chumorku ale to jest ok i normalne…
@zurawinazmusztarda: Nie, nie przesadzasz. Natomiast rozwiązane tego problemu jest proste, prosisz oto żeby pojechać na stację może nawet trochę dalej której ty sam jesteś pewny po prostu.