Aktywne Wpisy

sforce +116
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +402
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
Po pierwsze przebijałem się przez wielkie miasta. Do końca życia zapamiętam Kobe i 20km wyjezdzania w 2h. Światła na każdym, ale to każdym skrzyżowaniu. Co chwila przyspieszanie i hamowanie do zera… Po drugie pogoda, sporo deszczu, co z jednej strony spowalniało, z drugiej zmuszało do kończenia jazd wcześniej. Dokładając do tego wjazd w góry i chęć zwiedzenia choć odrobiny Kioto, daje efekt w postaci stosunkowo małego postępu.
Japońska euforia pierwszego tygodnia przeminęła, a wkracza wyprawowa proza.
Dziś byłem w górskiej wiosce Shirakawago, piękne miejsce, do lat 50. XX wieku odcięte od świata, i się nie dziwię, bo dojechać tam było ciężko, a wyjechać jeszcze gorzej… Nadal próbuje wydostać się z tych gór, jutro już powinno się udać. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Do usłyszenia!
#roweremprzez
źródło: temp_file951538357593050745
Pobierzźródło: temp_file709360807393093733
Pobierzźródło: temp_file8382988561795551468
Pobierz