Wpis z mikrobloga

Czy tylko dla mnie ten cały Grześiu jest apatyczny? Takie fałszywe ciepłe kluchy. Znacznie bardziej czuje ziomeczkowy vibe Dawida, Mateusza czy Macieja.

#thetraitors
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Clefairy: no jest taki ciepło-kluchowaty z nutą cwaniakowatego uśmieszku i stylówa troche jak z photobloga z 2013 złote czasy jessica mercedes i maffashion XD
  • Odpowiedz
@Clefairy: E, tam. Ja do niego nic nie mam, ale możliwe, że to dlatego, że od pewnego momentu zacząłem kibicować zdrajcom. Wydawało mi się aż do dzisiaj, że może być gejem, ale w ogóle mi to nie przeszkadza. Nie wiem czy jest, czy nie.
  • Odpowiedz
@Clefairy: a ja uważam, że niesamowicie inteligentny na wielu płaszczyznach mężczyzna, dlatego świetnie sobie radził nie tracąc równocześnie na sympatii. Kompletnie nie uważam też, że „ciepłe kluchy”. Kulturalny, umie się przyjaźnie sprzedać, ale jak przyjdzie co do czego to pokazuje pazura i skille leadera, za którym wszyscy z zaufaniem podążają.
  • Odpowiedz
@Clefairy: A mi się wydaję, że to była jego kreacja na ten program (całkiem udana imho). Na Arenie już był bardziej energiczny, trochę inny vibe.
No a to jak odwrócił kota ogonem dzisiaj na stole i przygotował Gośce idealne poletko do głosowania na Marcina to czapki z głów
  • Odpowiedz
@Clefairy: mówił na arenie że jest zupełnie inny, pełny energii i pomysłów i jego znajomi od razu by się zorientowali że gra. Ale taką kreację przybrał na program żeby nikt mu nie mógł nic zarzucić i podziałało - nie byli w stanie wywalić takiego aniołka xD
  • Odpowiedz
  • 1
@evlka to brzmi jak komentarz 40-letniej ciotki i widzę, że do właśnie takich osób trafia.

Gość ma klimat "przyjaciela geja" i dlatego trafia do kobiet.
  • Odpowiedz
@Clefairy: to brzmi jak zazdrosny kurdupel z małym przyrodzeniem:)
Nie, jestem młoda, w dodatku bardzo hot kobieta, która ma nieco więcej w głowie, niż codzienne fotki na instagrama:) I takim właśnie kobietom imponuje Grzegorz. Przegryw może jedynie zazdrościć.
  • Odpowiedz