Wpis z mikrobloga

Myślę nad zakupem smartwatcha. Aktualnie jestem na etapie porównywania Garmin Forerunner 965 i Apple Watch 10. Czy ktoś tutaj mógłby z doświadczenia mi polecić któryś z nich?
Głównie zależy mi na tym, żeby nie ładować go codziennie (co pewnie już w przedbiegach, dyskwalifikuje AW), ale też na płatnościach zbliżeniowych, pomiarach sportu (bieganie, chodzenie, rower i basen przede wszystkim). Chciałbym tez dokładny monitoring snu i parametrów życiowych na co dzień.
Kwestia jest taka, że z ekosystemu Apple mam iPhone i MacBooka. Więc pytanie, co stracę, wybierając Garmina? Co zyskam wybierając AW? Podrzucajcie swoje wrażenia i doświadczenia.
#smartwatch #apple #applewatch #iphone #garmin
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sheldozord: Mam AW9.
Jak nie ustawisz wszystkiego na maxa, żeby Cię mierzyło, świeciło itp, to wytrzymuje 2 dni.
Noszę 24/7 i mam monitorowanie snu. Zegarek ląduje na ładowarce na czas prysznica i z baterią nie ma problemu.

Co do funkcji...
Powiadomienia, sporadycznie odebranie telefonu na zegarku, trochę obsługi Apple Music, bo zegarek, iPhone i AirPods działają fajnie pod tym kątem. Najwięcej to zlecam mu timerów przez Siri w trakcie gotowania i
  • Odpowiedz
Myślę nad zakupem smartwatcha. Aktualnie jestem na etapie porównywania Garmin Forerunner 965 i Apple Watch 10. Czy ktoś tutaj mógłby z doświadczenia mi polecić któryś z nich?

@sheldozord: polecam wstrzymac sie z decyzja do konca maja, ptaszki cwierkaja ze na dniach ma wyjsc nastepca 965, wiec moze to bedzie jakis game changer.
  • Odpowiedz