Wpis z mikrobloga

Stoję przed wyborem słuchawek do cs2, chciałbym aby były bezprzewodowe, póki co zastanawiam sie nad HyperX cloud 3 wireless, czy ktoś ma doświadczenie w cs2/go z tym headsetem? Najważniejsza dla mnie jest lokalizacja dźwięku, czy nie ma problemów z namierzeniem skąd pochodzą kroki/strzały? Ewentualnie jestem otwarty na jakieś propozycje osób mających doświadczenie, najlepiej coś do max 350/400zl Zależy mi na opinii ludzi mających kilka tysięcy godzin w grze. Jeszcze jedno pytanie, czy przeskok z sluchawek z jackiem np. Cloud 2 na zestaw bezprzewodowy dużo straci na lokalizacji dźwięku czy są porównywalne?

#cs2 #csgo #sluchawki
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SavagePug jeżeli sie nie mylę, to w cs jest stereo, a nie 5.1 więc każde słuchawki stereo będą dobre :p gralem trochę na zwykłych bezprzewodowych, których na codzień używam do słuchania muzyki, czy podcastów i nie odczułem jakiejś różnicy między kablowymi isk eclipse/hyperx cloud2, czy viro plus. Hyperx cloud3 wireless swego czasu były bardzo popularne wśród graczy, choć plastikowe czerwone trzymacze głośników wyglądają badziewnie w porównaniu do aluminiowych w cloud 2
  • Odpowiedz
@SavagePug: Sprawdzałem wiele sluchawek, ale zawsze wracałem do starych Cloud 2 :D Mam kilkanaście różnych padów, nakładek na pałąk i mikrofonów. Podłączam pod mikser i czuję się jak w domu. Mam wrażenie, że najwięcej informacji jestem w stanie uzyskać właśnie z tych słuchawek. Nawet kabel aż tak nie wadzi :)
  • Odpowiedz