Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +23
#p-------y
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯

eskejp_ +97

źródło: ZeroNieNakrecaj
Pobierz
Zełenski przyjedzie do Turcji, aby spotkać się z Putinem!
Oczekujemy, że od jutra nastąpi całkowite i trwałe zawieszenie broni, które stworzy niezbędne podstawy dla dyplomacji.
W czwartek będę osobiście czekać na Putina w Turcji.
Mam nadzieję, że tym razem Rosjanie nie znajdą wymówek, dlaczego im się to nie uda.
Ochłodzenie konfliktu Rosja-Ukraina jest nieuniknione, ale jeszcze nie czas. Ciekawe ile czasu potrzebuje Putin, żeby uzbroić się w zapasy, które wystarczą mu na podbicie Państw Bałtyckich i części Finlandii.
Sukcesy Rosjan na froncie nie są aż tak spektakularne, jak sądzą Grower i inne pacynki, będą potrzebować wojny zastępczej, zwłaszcza, że gospodarka rosyjska jest przestawiona na tryb wojenny i społeczeństwo jest rozjuszone i pragnie zemsty na NATO.
@SoplicaTadeusz Da, kompletny brak zaufania do Rosji ( ͡° ͜ʖ ͡°)