Wpis z mikrobloga

@stillinprogress: załóżmy, że znalazłaś kogoś takiego. Macie po 25 lat, rozumiecie się bez słów, pragniecie ciągłego kontaktu, sensem nie jest jakiś plan na przyszłość który i tak z powodzeniem realizujecie ale bycie razem, gdziekolwiek, jakikolwiek byle razem. Jesteście jednym ciałem, jednym oddechem.

Szczęście nie trwa długo, bo partnera rozjeżdża ciężarówka.

Moje pytanie brzmi: jakiwgo koloru trumnę wybierzesz ukochanemu?
  • Odpowiedz
@dugi123

@stillinprogress jest coś takiego, ale trzeba dużo szukać a niekiedy nawet zakończyć jakiś związek

Lepsze jest wrogiem dobrego , goniąc za ideałem można w końcu skończyć z workiem śmieci , polecam zacząć doceniać to co się ma
A "idealna miłość " nie istnieje ci co najładniej się uśmiechają do zdjęć na FB najwięcej się bija jak są sami
Mam wrażenie ze ludziom o------o w tych czasach , sami sobą
  • Odpowiedz
@Linnior88: co to jest miłość? Po co jest miłość? Kiedy kobieta czuje miłość a kiedy mężczyzna? Ile trwa miłość? Jakie są jej rodzaje? Czy miłość to konstrukt kultury?
Tyle pytań bez odpowiedzi.
  • Odpowiedz
chciałabym miłość 10/10 taka gdzie druga strona bez wahania pomogłaby mi ukryć zwłoki i jeszcze dała alibi

@stillinprogress: takie rzeczy są raczej normalne w związku? nikt raczej nie związałby się z kimś żeby podejście do życia zasady wartości były tak różne, że oburzylibyśmy że druga osoba to zrobiła bo na jej miejscu zrobilibyśmy to samo.
  • Odpowiedz