Aktywne Wpisy

Anonek463 +79
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +68
Obowiązek obywatelski wypełniony

źródło: 1000036996
Pobierz
źródło: IMG_6973
PobierzSzczęście nie trwa długo, bo partnera rozjeżdża ciężarówka.
Moje pytanie brzmi: jakiwgo koloru trumnę wybierzesz ukochanemu?
Lepsze jest wrogiem dobrego , goniąc za ideałem można w końcu skończyć z workiem śmieci , polecam zacząć doceniać to co się ma
A "idealna miłość " nie istnieje ci co najładniej się uśmiechają do zdjęć na FB najwięcej się bija jak są sami
Mam wrażenie ze ludziom o------o w tych czasach , sami sobą
Tyle pytań bez odpowiedzi.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ekspert w natarciu
@stillinprogress: takie rzeczy są raczej normalne w związku? nikt raczej nie związałby się z kimś żeby podejście do życia zasady wartości były tak różne, że oburzylibyśmy że druga osoba to zrobiła bo na jej miejscu zrobilibyśmy to samo.