Aktywne Wpisy

washington +615
#mecz #kanalzero #reprezentacja
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
BobekRobek +70
#blackpill #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file6765940056811177018
Pobierzźródło: temp_file7174978810205423778
PobierzMyślę, że obecnie hipergamia jest na takim poziomie, że takie rzeczy dotyczą nawet normictwa o przeciętnym wzroście.
Data dodania: 2012-04-05 jeszcze przed erą tinderową. Normik/przegryw nieba by uchylił, a natura i tak wygra.
"Ale oczywiście na tym idealnym obrazku musi być rysa. Otóż poznaliśmy się przez Internet. Zakochałam się w jego charakterze, jego poczuciu humoru, inteligencji. Ale na żywo nieco się rozczarowałam, bo nie wygląda jak model. Nie uważam, że jest brzydki, nie odrzuca mnie ani nic takiego. Uważam, że generalnie, obiektywnie, jest przeciętnej urody,
@NetworkCartoon: czyli chce. W zasadzie już to postanowiła, gdzieś głęboko. Teraz tylko odliczanie do zerwania.
Brutalne
Współczuję chłopu bo laska zmieni gałąź przy pierwszej okazji.
Po to jest się w związku by ocenić czy to działa czy nie. Babom w przeciwieństwie do chłopów jak się
@Andrzej_Tate: co
@Andrzej_Tate: kto ci takie klamstwa sprzedal?
@przezwzrostprzegralemzycie: i redpillaki które wszędzie wypisują że wystarczy się lepiej ubrać, pójść do fryzjera i wydać fortunę na swoją p0lke, trzeba tylko chcieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)