Aktywne Wpisy

iTuTego +684
Mirki zaginęła znajoma, wstawiam za zgodą jej Mamy.
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt

źródło: temp_file7692371598510606434
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a

źródło: image
Pobierz
MIRROR: https://streamin.one/v/f1d3296a
#mecz #golgif #fcbarcelona #realmadryt #laliga #elclasico
Mógł rzucić się przed piłką, w----ć się do przodu bardziej w piłkę (chyba potrafi przewidzieć tor turlajacej się piłki), mógł wyczekać w bramce i wyjść później, co nie zmienia faktu, że czego by nie zrobił, brama i tak by pewnie wpadła, ale nie miałby łatki, jaką ma xd