@blackghost: ja to widzę tak 30 minut dobrej zabawy a później wyprowadzka rozwód z orzeczeniem o winie walka o majątek alimenty i młoda cię kopnie w dupę
@blackghost pokaż ten wpis dziecku na jego 18tkę. Jak zobaczy, że ojciec wolał bzikać młodą dupę niż walczyć o zdrowe relacje rodzinne, to na pewno zrozumie
@blackghost: Stary, nie jesteś zakochany - jesteś znudzony. A ta młoda laska to nie rozwiązanie, tylko pokusa, która ma Cię odciągnąć od odpowiedzialności. Chcesz się przekonać, co to naprawdę warte? To rozstań się z żoną uczciwie, oddaj połowę majątku, zobacz dziecko co drugi weekend - i wtedy sprawdź, czy te "krótkie sukienki i szpileczki" dalej będą Cię tak kręcić, kiedy zamiast flirtu pojawi się codzienność.
30 minut dobrej zabawy a później wyprowadzka rozwód z orzeczeniem o winie walka o majątek alimenty i młoda cię kopnie w dupę
@SpongeBobertKanciastoRenki: Zapomniałeś o epilogu, płacz na forach jakie to baby są podłe, połowę majątku zabrała, jakichś alimentów jej się zachciewa i dziecka nie pozwala widywać kiedy mi pasuje. Baby są złe. Podła polka!!!
@blackghost: nie oglądaj się i bzikaj. Jeśli jest żoną i dzieciak i wspólny majątek to kochanka jest najlepszym wyjściem przy zdechłej sypialni. Tylko się nie przywiazuj bo młoda zacznie cię skubac
źródło: 1000001058
PobierzJeśli tak łatwo tracisz głowę,
Kolejny raz ta zarzutka. A te Julki coraz młodsze. 18 to do szkoły jeszcze chodzi. Czyli w tym epizodzie pracujesz w edukacji?
Komentarz usunięty przez autora
@SpongeBobertKanciastoRenki: Zapomniałeś o epilogu, płacz na forach jakie to baby są podłe, połowę majątku zabrała, jakichś alimentów jej się zachciewa i dziecka nie pozwala widywać kiedy mi pasuje. Baby są złe. Podła polka!!!
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora