Aktywne Wpisy

1-2-3 +19
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie

źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +195

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#gonciarz #weronikatruszczynska #truszczynska #polskiyoutube #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Prawie to samo chciałem napisać jak zobaczyłem miniaturkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wykopki dość długo ją chejtowali ale głównie za wygląd, coś chyba wyczuwali że jest walnięta i wreszcie mamy na to dowód.
@qyk: Jest BI, i to w taki typowy sposób czyli niby lubi kobiety ale zawsze chodzi z
@qyk: lezba dla beciaka, dla czada kocica
@Ilirian: Dowody są od dawna. No chyba wszyscy się zgodzimy, że typiara nienawidząca białej rasy i z jakiejś wydumanej chęci "zemsty" na niej sypiająca z azjatami (również z takimi w związkach) nie może być normalna
źródło: comment_16298223033pMyWrK9RlahdtrahVSRvR
Pobierz@naksu: Przecież ona sama dosłownie w tym wątku pisze, że odrzuca białych gości nawet nie dlatego, że jej się nie podobają tylko po to żeby mieli ból d--y XD o czym Ty