Wpis z mikrobloga

@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: na to wygląda, miał być program o gonciarzu w superwizjerze. co by nie gadać o tvnie to superwizjer trzyma poziom i pewnie rzeczywiście w trakcie zbierania wywiadów zorientowali się że te całe środowisko jest zdrowo p----------e i niewiarygodne więc się słusznie wycofali. chociaż przyznam, że spodziewałem się że będzie odcinek o bestii z tokio xD
  • Odpowiedz
Kolejne teczki i lustracja w wykonaniu Bestii z Tokyo

@REMEMBER_WHAT_THEY_TOOK_FROM_YOU: Prawie to samo chciałem napisać jak zobaczyłem miniaturkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wykopki dość długo ją chejtowali ale głównie za wygląd, coś chyba wyczuwali że jest walnięta i wreszcie mamy na to dowód.

przecież to lezba jest

@qyk: Jest BI, i to w taki typowy sposób czyli niby lubi kobiety ale zawsze chodzi z
  • Odpowiedz
Wykopki dość długo ją chejtowali ale głównie za wygląd, coś chyba wyczuwali że jest walnięta i wreszcie mamy na to dowód.

@Ilirian: Dowody są od dawna. No chyba wszyscy się zgodzimy, że typiara nienawidząca białej rasy i z jakiejś wydumanej chęci "zemsty" na niej sypiająca z azjatami (również z takimi w związkach) nie może być normalna
nn1upl - >Wykopki dość długo ją chejtowali ale głównie za wygląd, coś chyba wyczuwali...

źródło: comment_16298223033pMyWrK9RlahdtrahVSRvR

Pobierz
  • Odpowiedz
@nn1upl a ty się mścisz na grubych bo sypiasz tylko z chudymi xD co za logika XD a tak wgl z nikim nie sypiasz i stąd ta nienawiść a raczej zazdrość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a ty się mścisz na grubych bo sypiasz tylko z chudymi xD co za logika XD a tak wgl z nikim nie sypiasz i stąd ta nienawiść a raczej zazdrość ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@naksu: Przecież ona sama dosłownie w tym wątku pisze, że odrzuca białych gości nawet nie dlatego, że jej się nie podobają tylko po to żeby mieli ból d--y XD o czym Ty
  • Odpowiedz