Wpis z mikrobloga

@serek_heterogenizowany:

Kiedyś miałem podobnie, wpuścili mnie w korku na lewoskręt, aby zaraz mnie zatrzymać. Ale to była jakaś tam akcja na ludzi młodych czy mają prawo jazdy/nie jeżdżą pod wpływem.

Takiej sytuacji jak twoja nigdy nie miałem, ale bym chyba sobie lusterko wsteczne wyrwał, żeby mógł zobaczyć w lustrze jaką ku*wą jest xD. Chociaż znam takiego bagieta, ale to taka menda, że go nawet inni nie lubią.
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany:
Boże wstyd mi za tych debili. Nie wszyscy tacy są, ale czarnych owiec nie brakuje.
Niestety w tym zawodzie wystarczy po prostu być „człowiekiem”, ale wieku tego nie rozumie… liczy się jedynie statystyka i zrobienia nia dobrze naczenikowi
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany

@red7000: W Polsce (i nie tylko) jest taki niepisany zwyczaj i kulturalni kierowcy w ten sposób sobie dziękują. Na przyszłość będę pamiętał aby nie traktować policji jak kulturalnych ludzi.

Za coś, co w cywilizowanych krajach jest standardem, w Polsce trzeba D Z I Ę K O W A Ć
  • Odpowiedz
@serek_heterogenizowany
Moze taki wlasnie maja sposob na podbicie statystyk mendy, ze jak im nie idzie, to zgrywaja grzecznych policjatow, przepuszczaja innych i jak ktos podziekuje to cyk mandacik bo czemu Pan awaryjnymi migal. Jesli to prawda co piszesz, odwolywalbym sie od mandatu. Sad przyzna Ci racje. Rob screeny z wpisu na wykopie i ilosci plusow pod komentarzem apropo dziekowania awaeyjnymi - jak widac nie tylko Ty tak sadzisz. Sprawa do wygrania
  • Odpowiedz