Aktywne Wpisy

Bunch +476
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

tesknilam_ +5
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Kiedyś miałem podobnie, wpuścili mnie w korku na lewoskręt, aby zaraz mnie zatrzymać. Ale to była jakaś tam akcja na ludzi młodych czy mają prawo jazdy/nie jeżdżą pod wpływem.
Takiej sytuacji jak twoja nigdy nie miałem, ale bym chyba sobie lusterko wsteczne wyrwał, żeby mógł zobaczyć w lustrze jaką ku*wą jest xD. Chociaż znam takiego bagieta, ale to taka menda, że go nawet inni nie lubią.
Boże wstyd mi za tych debili. Nie wszyscy tacy są, ale czarnych owiec nie brakuje.
Niestety w tym zawodzie wystarczy po prostu być „człowiekiem”, ale wieku tego nie rozumie… liczy się jedynie statystyka i zrobienia nia dobrze naczenikowi
Za coś, co w cywilizowanych krajach jest standardem, w Polsce trzeba D Z I Ę K O W A Ć
Moze taki wlasnie maja sposob na podbicie statystyk mendy, ze jak im nie idzie, to zgrywaja grzecznych policjatow, przepuszczaja innych i jak ktos podziekuje to cyk mandacik bo czemu Pan awaryjnymi migal. Jesli to prawda co piszesz, odwolywalbym sie od mandatu. Sad przyzna Ci racje. Rob screeny z wpisu na wykopie i ilosci plusow pod komentarzem apropo dziekowania awaeyjnymi - jak widac nie tylko Ty tak sadzisz. Sprawa do wygrania