Aktywne Wpisy

yourgrandma +111
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
jestem_pingwinem +388
Mirki, pijcie że mną kompot! Po jakiś 2 latach starań, wizyt u lekarzy, diet, suplementacji i nie wiadomo czego jeszcze, ostatnio dostałem od żony taki oto prezent (。◕‿‿◕。)
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
Teraz tylko mieć nadzieję, że wszystko będzie, jak należy i dziecko będzie zdrowe.
#chwalesie
źródło: temp_file482647532855600658
Pobierz

- gazowy czy węglowy ( czy hybryda o ile istnieją takie ) ?
Budżet mam ok 1k zł
Fajnie by było aby dało się wędzić . Możecie polecić swoje rozwiązania ?
#budujzwykopem #remontujzwykopem #pytaniedoeksperta
dzięki za info. A w smaku potrawy z gazowego grilla smakują tak samo jak z węglowego ?
Mi zawsze się kojarzy grill gazowy jak taka kuchenka gdzie nie ma tego efektu dymu jak grill węglowy czy ognisko
Jednak chyba dorosłem do gazowego. Bardzo. wygodna opcja, można odpalić na szybko i zrobić obiad bez bawienia się w węgle i syf, łatwiej się kontroluje
No właśnie o ten dym mi chodzi, ale wiem ile jest roboty z takim grillem.
A wiecie czy do takiego gazowego można dodać coś i uzyskać taki dym?