Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +684
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.

źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +8
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie

źródło: zdj
Pobierz
1. 1 tura: 1. Trzaskowski 2. Nawrocki 3. Mentzen 4. Hołownia 5. Zandberg i reszta
2. 2 tura: wygrywa Trzaskowski i tu ważne jest czy z duża czy z mała przewaga.
3. Kilka dni po wygranej Trzaskowskiego, Małgorzata Manowska ze względu na sprawy rodzinne przechodzi w stan spoczynku.
4. Duda wybiera nowego PPSN na 6 lat
5. Nowy prezes sądu najwyższego uznaje wybory za nieważne - przy małej różnicy - przez skargi na fałszowanie wyborów a przy dużej przez brak subwencji dla pisu i nierówność tych wyborów
6. Koalicja nie uznaje wyroku sądu najwyższego bo neokrs i mamy paraliż państwa.
W takiej sytuacji albo pis się barykaduje w pałacu prezydenckim i mówi ze prezydent jest nielegalny, dzwonią i krzyczą do Trumpa itp i ogólnie mamy największa szopkę od 30 lat. Albo PO uznaje wyrok SN i idą scenariuszem że prezydentem zostaje Hołownia(jako marszałek), coś sobie tam przepchają jakieś ustawy o neokrs itp na szybko żeby to zmienić i startujemy z nowymi wyborami, ale wtedy pewnie pis podmienia kandydata ze względu na zaangażowanie służb w zniesławienie Doktora Karola Nawrockiego i moim strzałem jest tutaj Dominik Tarczyński. Przy perspektywie wyroków dla pisiurów takie scenariusz wcale nie wydaje się niemożliwy. Jakby któryś z punktów był niemożliwy do zrealizowania to proszę mnie poprawić.
#polityka #wybory #pis #po
Szczerze mówiąc to trochę mnie kusi żeby obejrzeć takie polityczne megadymy, gdzie PiS przejmuje pałac prezydencki, tak jak kiedyś TVP. C--j z destabilizacją państwa, ja chcem igrzysk prezydenckich!
opcja racjonalna minus, czyli taka pacynka się znajduje, ale pan Premier i pan Prezydent Trzaskowski informują, że uprasza się o nie robienie chlewu i rozganiają towarzycho panowie w mundurach.
Ale też mam w głowie ten scenariusz. To mogą być ostatnie wybory prezydenckie Jarosława. Nie ma wiele do stracenia. Duda też nie ma wiele do stracenia.