Wpis z mikrobloga

Mój mąż jeszcze nie wie, że zamówiłam zestaw garnków i patelni Ingenio za 500zł (σ ͜ʖσ)mamy jeszcze żyjących rodziców, więc to będzie prezent dla nas na dzień dziecka ()
#logikarozowychpaskow #gotowanie #prezent #dziendziecka
Naczelna_Hedonistka - Mój mąż jeszcze nie wie, że zamówiłam zestaw garnków i patelni ...

źródło: Zestaw-garnkow-i-patelni-Ingenio-Emotion-szpatulki-indukcja-20el-L897SJ04

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Naczelna_Hedonistka: Zawsze mnie zastanawia jak mogę cokolwiek zamieszać w tych garach/patelniach skoro producent zaleca, żeby rączka była odpięta na czas gotowania/smażenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miałem taką patelenię i miałem to w nosie, ale nie daje mi to spokoju.
  • Odpowiedz
@klinQQ za ile elementów?
@olokynsims w jaki sposób?
@Shamson często gotuję, jak trzeba zamieszać to klik klik i jest rączka, z odczepianą jest bardziej ergonomicznie jeśli chodzi o korzystanie z palników (kuchenka gazowa here)

Dodatkowo odczepiane rączki się u mnie super sprawdzają ze względu na obecność w domu małych dzieci.
  • Odpowiedz
@ComNapisalNapisalem u mnie zdecydowanie tak, ma to wiele zalet: przede wszystkim możliwość przechowywania jednego w drugim garnków I patelni, gotowanie bez raczek dla mnie jest mega, bo mam tendencję do potrącania ;P z resztą mam małe dzieci i zdecydowanie bezpieczniej, bo mniejsze (oczywiście niezerowe), że dziecko ściągnie z kuchenki, no i można używać ich w piekarniku dzięki odczepianie rączce
  • Odpowiedz